نمایش پست تنها
قدیمی 07-26-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

جشن پيراهني که جنجال ساز شد/ اعلام حمايت ذوب آهن از سعيدلو
کانون هواداران باشگاه ذوب آهن در واکنش به خبر اعتراض هواداران اين تيم به حضور سعيدلو در جشن پيراهن تيم سپاهان با صدور بيانيه‌اي ضمن تکذيب اين موضوع حمايت خود را از رياست سازمان تربيت بدني اعلام کرد.

در پی سفر علی سعیدلو، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی به شهر اصفهان جهت شرکت در جشن پیراهن تیم فوتبال سپاهان خبری پخش و منتشر شد مبنی بر اینکه تعدادی از هواداران منتسب به باشگاه ذوب آهن اصفهان نسبت به حضور معاون رئیس جمهور در این مراسم اعتراض کرده و خواستار تذکر رئیس جمهور به وی در ارتباط با برخورد دوگانه و تبعیض آمیز با این دو باشگاه اصفهانی شده‌اند.

به دنبال انتشار این خبر کانون هواداران باشگاه ذوب آهن اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای رسمی ضمن تکذیب انتساب هواداران معترض به این باشگاه اعلام کرد: هواداران ذوب آهن که همواره از جمله با اخلاق‌ترین و بهترین هواداران فوتبال کشور بوده و این موضوع را بارها در عمل نیز ثابت کرده‌اند، ضمن اعلام حمایت از ریاست سازمان تربیت بدنی حضور دکتر سعیدلو در راس سازمان ورزش کشور را باعث و بانی حرکت‌های نوین و تحول در ساختار ورزش کشور دانسته و اعتقاد دارند که با برنامه ریزی مدون ایشان ورزش ایران گام به سوی آینده‌ای روشن برمی دارد.

در پایان این اطلاعیه آمده است: کانون هواداران باشگاه فرهنگی و ورزشی ذوب آهن یکی از مهمترین دلایل موفقیت خود در فصل ورزشی 89 - 88 را حمایت‌های اصولی سازمان تربیت بدنی از این باشگاه می داند و امید دارد این ارتباط دوسویه همواره تداوم داشته باشد.

ماجرای پلی استیشن پسر سرپرست پرسپولیس
حبیب کاشانی در انتقاد از تیمداری به شکل دولتی مثال جالبی زد.
وي در آخرین مصاحبه اش گفت:« شکل مدیریت تیم های ما غلط است. پسر من پلی استیشن بازی می کند. حتی در این بازی هم او چون در کارلینگ کاپ با منچستر باخته بود و سهام تیمش کاهش پیدا کرد ، نمی توانست بازیکن گرانقیمت بخرد اما تیم های فوتبال ما یک میلیارد درآمد دارند و 4 میلیارد بازیکن می خرند. بیشتر این تیم ها از نظر قانون تجارت ورشکسته محسوب می شوند.»
این یکی از جالب ترین تمثیل ها برای نقد شیوه تیمداری در فوتبال یران است که این بار از سوی حبیب کاشانی مطرح شده است.

نصيحت برادرانه دايي به پروين !
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين ديروز به هافبک جوان تيمش توصيه کرد فقط به فکر تمرين کردن باشد و از مصاحبه با خبرگزاري ها و جرايد خودداري کند.
ديروز و در حاشيه تمرين پرسپوليس، علي دايي يکي دو بار با محمد پروين که فعلا بايد تمرين اختصاصي انجام دهد و کيلوهاي اضافي را آب کند، صحبت کرد.
دايي در نصيحتي برادرانه به محمد مي‌گفت در اين مدت بهتر است آرامشش را حفظ کند و فقط فکر تمرين و بازگشت سريع‌تر به تمرين گروهي باشد. دايي حتي به محمد توصيه کرد از انجام هرگونه مصاحبه امتناع کند و حتي خط موبايلش را تغيير دهد تا در دسترس نباشد.
پروين هم به سرمربي قول داد دور مصاحبه را خط بکشد و تمرين‌هايش را درست و اصولي پي بگيرد تا زودتر از موعد مقرر آماده شود.

هشت پا وارد ليگ برتر شد! پيروزي شاهين بر صنعت نفت
سايت گل- شاهيني هاي دو آتشه محله عاشوري بوشهر در اقدامي جالب اقدام به تهيه بنري ۱۲ متري کرده اند كه در اين بنر آرم دو باشگاه شاهين بوشهر و صنعت نفت آبادان وجود دارد كه هشت پاي معروف روي آرم شاهين نشسته است! بدين ترتيب اين هواداران خوش ذوق با اين كار پيشاپيش پيروزي شاهين را در ديدار سه شنبه پيش بيني كرده اند اين بنر جالب روز سه شنبه در ديدار شاهين بوشهر با صنعت نفت آبادان در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر به نمايش در خواهد آمد .
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 07-26-2010 در ساعت 11:37 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید