نمایش پست تنها
قدیمی 07-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اکثر افراد دوست دارند عاشق شوند چون فکر مي کنند کار بزرگي مي کنند

تمرکز اين نوشتار بر روي عشقهاي بين دو غير همجنس مي باشد)

اگه از من تو بپرسي رنگ عاشقي چه رنگه؟ من مي گم رنگش سياه ولي باز واسم قشنگه!

به نظر شما چرا رنگ عاشقي سياه است ؟ و باز چرا در عين سياهي براي عاشق قشنگ است؟ اين سواليست که مدتهاست در ذهن من مي باشد و در اين اواخر توانستم به اندازه اي که توجيهم کند جوابش را بدهم ، ولي اگر شما هم جوابي بهتر براي اين سوال به نظرتان مي رسد حتما ارائه کنيد تا همه استفاده کنند .

و اما جواب:
من وقتي به شعرهايي که در باب عشق سروده شده اند و يا آهنگها و ترانه هايي که در اين باب نواخته شده اند مي نگرم ، به جرات مي توانم بگويم قريب به اتفاق اين اشعار يا از جدايي سخن مي گويند، يا از عشق ناکام، يا از لحظه هاي انتظار و يا اميد برگشت معشوق و ...

و اين مساله براي خودم هم پيش آمده و تجربه اش را نيز داشته ام . اما چرا؟!

چرا قريب به اتفاق دوستي ها و به اصطلاح عشق ها با شکست مواجه مي شود؟

وقتي که خوب به اين مساله مي نگرم، مي بينم که علت اين شکست ها به نظرم 3 چيز مي تواند باشد
1) اصل عشق هاي زميني با شکست همراه است :

در اين زمينه حرفها و مطالب گوناگون ، گفته و نوشته شده است و بحث در اين باره نه به عهده ماست و نه ما توانايي بحث در اين باره را دارا هستيم.تنها مساله اي که در اين باره به نظر من مي رسد، اين است که اگر کسي به اين نتيجه رسيد که تمامي عشقهاي زميني با شکست همراه است، پس نبايد در اين وادي قدم بگذارد، و اگر خداي نکرده قدم گذاشت، لااقل کاري که مي تواند بکند اين است که از تجربيات کساني که در اين وادي بوده اند استفاده کند و يا سعي کند به هر طريقي که شده مثل خواندن کتابها و مقالات و مشاوره، شيوه صحيح برخورد در اين رابطه را بياموزد و اگر چنين نکرد، آنجاست که با شکست مواجه مي شود، و اين چيزي است که در حال حاظر در اکثر رابطه ها ديده مي شود .

شايد هم با خود بگوئيد کسي که عاشق مي شود ديگر توانايي انجام چنين گارهايي را ندارد و به اصطلاح عاشق شده است . من اين مساله را اينگونه حواب مي دهم که اولا : اينکه اکثر اين مطالب و گفته ها تلقين جامعه و اطرافيان است و چنان صحت ندارد و ثانيا : انسان موجودي است که مي تواند از اختيار و راده خود به نحو شايسته حتي در چنين شرايطي نيز استفاده کند . و ثالثا : اينکه به ندرت اتفاق مي افتد که انسان يک شبه عاشق شود، يعني شب بخوابد و صبح عاشق شده چشم گشايد . بلکه مدتي طول خواهد کشيد تا شخص به آن درجه از عشق برسد و در اين مدت مي تواند حدس همچنين اتفاقي را بزند.

و اگر هم يک شبه عاشق شد و نتوانست کارهايي را که گفته شد انجام دهد، آيا اين شخص نمي توانسته قبل از اين تمهيداتي را براي اينگونه روابط در نظر بگيرد و خود را آماده کند؟ آيا نمي توانسته خود را بشناسد، و طريقه و راههاي دوستي با افراد مختلف را بياموزد ؟

اکثر افراد دوست دارند عاشق شوند چون فکر مي کنند کار بزرگي مي کنند .

و البته اکثر افراد مثل بنده بعد از اينکه ضربه اي در اين زمينه خوردند و دچار مشکل شدند و مشکلشان لاينحل شد به فکر آموختن روشهاي دوستي و رابطه با ديگران و ... مي افتند که البته باز هم دير نيست .

2) يکي از طرفين مثلا پسر مقصر قطع رابطه و شکست در عشق باشد :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید