نمایش پست تنها
قدیمی 08-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نفت آبادان2 ـ سايپا1؛نفت ، نفت شگفت انگیز

این دیدار که با حاشیه های فراوان آغاز شد در دقیقه ۱۲با گل زیبای روح الله عرب همراه شد تا نفتی ها در این دیدار با کسب ششمین امتیاز بالاتر از تیم هایی مانند استقلال ،پیروزی و سپاهان و بعد از تیم های استیل آذین و ذوب آهن در مکان سوم جدول رده بندی لیگ برتر باشگاه های کشور قرار گیرد

گل‌: روح الله عرب(12) براي نفت آبادان
ورزشگاه تختي آبادان، بدون حضور تماشاگر
داور: احمد صالحي
اخطار: مبيني، مرداسي، ترائوره، ميرطرقي (نفت)، ابراهيمي، صادقي(سايپا)

نفت آبادان: حسن حوري، سيدرسول ميرطرقي، هدايت شهرياري، عباس مرداسي،‌ سجاد مشكل‌پور، علي مبيني، اميد شريفي‌نسب، محمدرضا ذوالفنون، طالب ريكاني(70 عيسي ترائوره)، رسول نويدكيا(65 ضياالدين نيك‌نفس)، روح‌الله عرب(83 فرهاد آل خميس)
سرمربي: آلفردو كاسيميرو

سايپا: ابراهيم صادقي(88 سعيد قزلگچي)، علي حقدوست، جابر انصاري، علي زينالي،‌ مصطفي صبري، كريم انصاري‌فرد، سيدسجاد شهباززاده(32 عباس محمدرضايي)، مهدي خيري(76 جواد آشتياني)، مرتضي ابراهيمي،‌ سعيد يوسف‌زاده
سرمربي: محمد مايلي‌كهن

شرح گل:
1ـ0(نفت آبادان): پاس عباس مرداسي در محوطه جريمه به روح‌الله عرب و چرخش و شوت در عمق اين بازيكن از محوطه جريمه در درون دروازه سايپا تبديل به گل اول بازي شد.

اتفاق ويژه: با وجود خالي بودن ورزشگاه از تماشاگر ديوارهاي مشرف به ورزشگاه پر بود از هواداران اين تيم آباداني.هواداران مشتاق صنعت نفت آبادان از دقایقی قبل از شروع این دیدار در اطراف ورزشگاه شروع به تشویق های مکرر کرده که با برخورد نیروی های انتظامی متفرق شدند.

بهترين بازيكن: اميد شريفي‌نسب بازیکن سابق سایپا انتقام جانانه ای از نارنجی ها گرفت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید