نمایش پست تنها
قدیمی 08-05-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow نماينده يونسکو: بررسي ذرات معلق در شهرهاي غربي ايران در دستور کار ماست

رييس دفترمنطقه اي يونسکو در ايران گفت: بررسي ذرات معلق در هوا و گرد و غبار موجود در شهرهاي غربي ايران، در دستور کار اين سازمان قرار دارد.

" چون لي هان" روز پنجشنبه در حاشيه بازديد از پروژه هاي اداره کل حفاظت از محيط زيست آذربايجان شرقي، افزود: اين معضل زيست محيطي، مساله اي فرا منطقه اي بوده و بايد با برنامه ريزي مناسب و دقيق براي جلوگيري از روند اين پديده اقدام شود.

وي با اشاره به اقدامات زيست محيطي جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي مختلف، اظهارداشت: با توجه به اين موضوع، اگر قرار باشد زماني مدل سازي کره زمين توسط محققان انجام پذيرد، بدون شک ايران نقش موثري نسبت به کشورهاي منطقه بر عهده خواهد داشت.

" لي هان " با ابراز شگفتي از وضعيت استاندارد زيست محيطي شهر تبريز و کيفيت مطلوب هوا در اين شهر، افزود: من تحت تاثير پروژه هاي مدرن و به روز زيست محيطي اين شهر از جمله اصلاح هندسي معابر، هوشمندسازي مديريت ترافيک، راه اندازي بانک ژن و سيستم سنجش و کنترل آلودگي هواي تبريز قرار گرفتم.

وي گفت: امکانات و تجهيزات بانک ژن شمالغرب ايران در تبريز نشان دهنده توجه ايرانيان به علوم نوين و حقوق نسل هاي آينده است.
منبع: ایرنا http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=1264713

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید