نمایش پست تنها
قدیمی 08-08-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حمله مجدد پرويز مظلومي به قطبي

حمله مجدد پرويز مظلومي به افشين قطبي: قهرماني پرسپوليس كار كاشاني بود نه قطبي! / انقدر كوچك نيستيم كه كمك مربي كره سرمربي تيم ملي ما باشد

يك مربي را از روي كارنامه‌اش مي‌سنجند، آقاي قطبي كارنامه قابل توجهي ندارد. ايشان از سالي كه با پرسپوليس قهرمان شدند قرار بود بعد از بازي استقلال اهواز كه 4 بر يك شكست خوردند اخراج بشوند اما آقاي كاشاني ايشان را اخراج نكرد، پس كاشاني تيم را قهرمان كرده است!

استقلال پرويزمظلومي

سايت گل ـ برنامه نود در نود با اجراي جواد خياباني ميزبان بي‌سابقه‌ترين حملات عليه سرمربي تيم ملي بود كه با وجود خويشتن‌داري در مقابل اين سيل انتقادها همچنان بايد شديدترين جملات را عليه خود تحمل كند.

شنبه شب بينندگان شبكه جام جم با صحنه‌گرداني جواد خياباني جملاتي را از زبان پرويز مظلومي و امير حاج‌رضايي شنيدند كه بي‌سابقه و عجيب و غريب بود. البته سرمربي جديد استقلال روز چهارشنبه نيز در مصاحبه با روزنامه خبر ورزشي از جاده ادب خارج شده بود و قطبي را بي‌فكر خوانده بود و حرف‌هاي ديروز هم در ادامه همين رفتار بود.

پرويز مظلومي كه داشت درباره استقلال، وحيد طالب‌لو و هواداران كم صبر استقلال صحبت مي‌كرد و مي‌گفت كه آنها بايد بپذيرند كه شكست هم جزيي از فوتبال است ناگهان جهت گفت‌وگو را به سمت سرمربي تيم ملي برد. مظلومي كه از ابتداي ليگ در مجادله با برنامه‌هاي اردويي و تداركاتي تيم ملي نيز امشب هم در مخالفت با قطبي و برنامه‌هايش صحبت كرد:

به جاي نشان دادن بليت برنامه‌ها را نقد كنيد
به گزارش گل پرويز مظلومي گفت:«فضاي فوتبال ما بيشتر به سمت حاشيه گرايش دارد و رسانه‌ها بايد اين روند را اصلاح كنند، ديشب در اين برنامه ورزشي سرمربي تيم ملي را آورده بودند و تصاوير بليت سفر او به آفريقا را پخش مي‌كردند، البته من به مجري اين برنامه (جهانگير كوثري) من به ايشان ارادت دارم اما به جاي اينكه در اين برنامه درباره اردوي اشتباه تيم ملي صحبت بشود و برنامه مربي تيم ملي نقد بشود از ايشان حمايت مي‌كنند.

الان تيم ملي تازه از اردو برگشته كه بازيكن‌هاي من به ارمنستان مي‌روند ما هنوز ريكاوري داشتيم و براي بازي استيل آذين عملا تمريني براي هماهنگي انجام نمي‌دهيم. به نظر من آقاي قطبي يا بايد اين بازي را در تهران برنامه‌ريزي مي‌كرد يا حداقل اينكه از مسئولان ليگ مي‌خواست بازي‌هاي ليگ را يك روز عقب بياندازند. من چگونه مي‌توانم از بازيكني كه چهارشنبه بازي كرد در روز جمعه استفاده كنم آن هم بدون تمرين؟»

من هم بايد جواب‌گو باشم
درست است كه آقاي قطبي بابت نتايج تيم ملي پاسخگو باشد اما ما هم بايد به 20 ميليون استقلالي جواب بدهيم و توقع هواداران از من مظلومي زياد است. من به آقاي فتح‌الله‌زاده صحبت كردم و هر تصميمي كه باشگاه بگيرد ما اطاعت مي‌كنيم. ايشان مي‌توانستند از ما كمتر بازيكن بگيرند يا كار ديگري بكنند.

كارنامه قطبي ضعيف است
يك مربي را از روي كارنامه‌اش مي‌سنجند، آقاي قطبي كارنامه قابل توجهي ندارد ايشان از سالي كه با پرسپوليس قهرمان شدند قرار بود بعد از بازي استقلال اهواز كه 4 بر يك شكست خوردند اخراج بشوند اما آقاي كاشاني ايشان را اخراج نكرد، پس كاشاني تيم را قهرمان كرده است!
فوتبال ما بزرگتر از قطبي است
پرويز مظلومي در ادامه حرف‌هايش گفت:«سطح فوتبال ما خيلي بالاست و ما نبايد كمك مربي كره جنوبي را سرمربي تيم ملي خودمان مي‌كرديم. فوتبال ما فراتر از آسياست و آدمي با كارنامه قطبي نبايد سرمربي تيم ملي بشود.»او همچنین تاکید کرد هدفش حمایت از تیم ملی است و قصددیگری از این حرفها ندارد.

باور نمي‌كنم طالب‌لو به استقلال گل زده باشد
به گزارش گل سرمربي استقلال در مورد حضور يا عدم حضور طالب لو در بازي بعدي استقلال گفت:«وحيد طالب‌لو بعد از گل‌هايي كه در بازي شهرداري خورد مورد انتقاد واقع شد اما من او را بازي دادم تا نابود نشود. اما بعدش دوباره اتفاقاتي پيش آمد ومن از محمدي استفاده كردم. وحيد مشكل روحي دارد و من با او صحبت مي‌كنم تا دوباره همان دروازه‌باني بشود كه همه مي‌شناسند. وحيد دچار مشكلاتي است كه مربوط به سال گذشته است مسأله بازي پيكان و اتفاقاتي كه در آن بازي افتاد. البته من اصلا يك درصد هم باور نمي‌كنم كه وحيد به استقلال گل زده باشد.»

افشاريان در بازي‌هاي استقلال يكجوري قضاوت مي‌كند
به عقيده پرويز مظلومي استقلال دوگل خود را در بازي ذوب آهن روي تصميمات داوري از دست داد. او گفت:«خداداد افشاريان داور خوبي است اما هميشه در بازي‌هاي استقلال يكجوري استقلال مي‌كند و معمولا طرف تيم ديگر را مي‌گيرد. البته من نمي‌خواهم خدايي ناكرده حرفي بزنم اماهميشه اينطور بوده.