نامه کفاشيان به فتح ا... زاده، کاشاني و ساکت ؛ عقب نشيني فدراسيون
رئيس فدراسيون فوتبال با ارسال نامه اي به سه باشگاه ليگ برتري اعلام کرد باشگاه هاي ليگ برتر موظف به رعايت قوانين هستند.در نامه علي کفاشيان به مديران عامل باشگاه هاي پرسپوليس، استقلال و فولاد مبارکه سپاهان آمده است: فشردگي مسابقات ليگ برتر به علت فشردگي مسابقات ناشي از برنامه هاي بين المللي و تيم ملي کشورمان و مناسبت هاي ملي و مذهبي با مسابقات داخلي است. ضمن آنکه در خصوص برنامه هاي ارائه شده نظرخواهي شده و هماهنگي هاي لازم صورت گرفته است.
در ادامه اين نامه تصريح شده است: برهمين اساس در صورت ارائه تقاضاي کتبي هريک از باشگاه هايي که در مورخ 89/5/22 مسابقه دارند، مسابقات آنها با يک روز تاخير يعني در مورخ 89/5/23 و همچنين مسابقات روز سه شنبه 89/5/26 به روز چهارشنبه 89/5/27 موکول مي شود.
اين نامه تاکيد کرده است : با بررسي هاي انجام شده برنامه اردوها و بازيهاي تدارکاتي مصوب فدراسيون به لحاظ حائز اهميت بودن آن و تحقق اهداف فدراسيون به قوت خود باقي است و سازمان ليگ، تيم هاي ملي و باشگاه هاي عضو ليگ برتر موظف به رعايت و اجراي دقيق آن هستند و درصورت هرگونه تخلف برابر مقررات تصميمات لازم اتخاذ و به مورد اجرا گذاشته خواهد شد.
حراج تابستاني وسايل عماد رضا!
بعد از تسويه حساب مالي و صدور کارت اي تي سي عماد محمد رضا بازيکن فصل گذشته تيم سپاهان، وسايل منزل اين بازيکن در اصفهان حراج شد!
برادر بزرگتر عماد رضا به نمايندگي از اين بازيکن به کشورمان آمد و باقي مانده طلب عماد رضا را که حدود 87 ميليون تومان بود، از باشگاه سپاهان دريافت کرد تا برگ تسويه حساب مالي و کارت itc اين بازيکن صادر شود.
برادر عماد رضا سپس منزل مسکوني متعلق به باشگاه سپاهان را تحويل مسؤولان آن تيم داد و وسايل منزل را در همان اصفهان به معرض فروش گذاشت و خريداران آماده و حسابگر اصفهاني نيز با قيمت پايين اقدام به خريد وسايل منزل مسکوني سابق عماد رضا کردند!
احتمال تعويق يک روزه هفته چهارم
رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در مورد درخواست سه باشگاه ليگ برتري براي تعويق ديدارهاي هفته چهارم گفت: با توجه به فشردگي برنامه هاي ليگ امکان تغيير در برنامه مسابقات وجود ندارد.
عزيزا... محمدي در گفتگو با مهر در مورد درخواست سه باشگاه استقلال، پرسپوليس و سپاهان براي تعويق ديدارهاي هفته چهارم به دليل همزماني و تداخل با اردوي تيم ملي و ديدار با ارمنستان اظهار داشت: تا اين لحظه درخواستي از سوي اين باشگاهها به سازمان ليگ ارسال نشده است اما در صورت دريافت چنين درخواستي به دليل محدوديتهاي زماني امکان تعويق ديدارهاي ليگ وجود ندارد. با اين وجود درخواست اين باشگاهها را با رئيس فدراسيون فوتبال بررسي خواهيم کرد و در صورتي که تعويق مسابقات قابل توجيه باشد قطعا نظر باشگاهها را تأمين خواهيم کرد.
وي اضافه کرد: شايد بتوانيم تنها يک روز مسابقات هفته چهارم را جابجا کنيم اما در شرايط فعلي امکان تعويق ديدارها وجود ندارد.
تغيير ساعت ديدارهاي پرسپوليس و استقلال
ساعت ديدار تيم هاي استقلال تهران و استيل آذين و نفت آبادان با پرسپوليس از 30:21 به ساعت 45:21 تغيير يافت.
سازمان ليگ در حالي از تغيير ساعت اين دو بازي خبر داده که هنوز زمان برگزاري اين ديدارها مشخص نشده است.
استقلالي ها آزمايش خون دادند!
بازيکنان تيم استقلال به جاي تمرين در مجموعه انقلاب در آزمايشگاه خون حاضر شدند.
پزشک تغذيه آبي پوشان براي اينکه بازيکنان تغذيه بهتري براي تقويت خود داشته باشند، از آنها خواسته بود آزمايش خون بدهند. در اين تست آرش برهاني، ايمان مبعلي و حنيف عمران زاده حضور نداشتند.
عزيز محمدي: فقط تا سال 2013 مهلت داريد
باشگاههاي ليگ برتري فوتبال در آکادمي ملي فوتبال گردهم آمدند تا در خصوص لزوم تشکيل آکادمي و مدارس فوتبال در باشگاه هاي خود با مسوولان فدراسيون و آکادمي فوتبال به بحث و تبادل نظر بپردازند.
عزيزمحمدي رييس سازمان ليگ برتر فوتبال خاطرنشان کرد: طبق مصوبه فيفا کليه باشگاه هاي حرفه اي بايد تا سال 2013 نسبت به احداث آکادمي فوتبال اقدام کنند و اين شرط اجباري براي گرفتن مجوز است. بر همين اساس هيات رييسه سازمان ليگ به پيشنهاد آکادمي فوتبال مصوب کرد که تيم هاي ليگ برتري صاحب آکادمي فوتبال شوند.
وي ادامه داد: ما زودتر از اجبار afc اين کار را انجام داديم تا در سال 2013 به مشکل نخوريم. اين طرح داراي سه سطح a ، b ، و c است. سطح a جز مواردي است که باشگاه لزوما بايد آن را اجرا کند.
سطح b باشگاه تضمين مي دهد که در يکسال مشخص به استانداردهاي تعيين شده برسد و سطح c پيشنهاد و ايجاد مدارس و آکادمي فوتبال در سطح e قرار دارد.
بادامکي: من فيرپلي کردم ، اين هم اعتراض دارد؟
حسين بادامکي همانطور که قبلاً هم پيش بيني مي شد، سرانجام در ليگ 89 براي پرسپوليس به ميدان رفت و در همان دقايق کوتاه حضورش نيز با انجام وظايف محوله از سوي دايي موثر ظاهر شد.
وي که در پايان بازي مقابل دوربين هاي تلويزيوني به شدت مورد تمجيد سرمربي تيمش قرار گرفت، معتقد است که توانايي بيشتري براي کمک به خط هافبک سرخپوشان دارد :«اين صلاحديد آقاي دايي بود که اواخر بازي براي استفاده از ضدحملات به ميدان بروم، اما همين فرصت را هم مغتنم دانستم و سعي کردم تنها وظايفي را انجام دهم که ايشان از من مي خواست.»
بادامکي که در دقايق پاياني پس از زدن توپ به بيرون مورد اعتراض سايپايي ها قرار گرفته و متهم به وقت کشي شده بود، ادامه مي دهد :«فکر مي کنم آقاي دايي جواب دوستان را آنطور که لازم است، داده باشند، اما وقتي بازيکن آنها با من برخورد کرده و نقش زمين مي شود اگر توپ را برداشته و ادامه بازي دهم که متهم به رعايت نکردن فيرپلي مي شوم، حالا که توپ را براي رسيدگي به مصدوميت بازيکن سايپا بيرون مي زنم، اعتراض مي کنند. من به چيزي که لازم بود عمل کردم و مهم نيست حريف در اين باره چه نظري داشته باشد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 08-09-2010 در ساعت 11:03 AM
|