08-11-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دايى: براى كسب ۳ امتياز به آبادان مى رويم
تهران IranSport.Net - على دايى سرمربى تيم پرسپوليس در مورد بازى تيمش مقابل صنعت نفت آبادان در هفته چهارم ليگ برتر گفت: با توجه به رقابت حساس تيم ها از هفته هاى ابتدايى ليگ براى رسيدن به صدر جدول، نياز به ۳ امتياز ديدار مقابل صنعت نفت داريم.
وى افزود: البته به هيچ وجه كار راحتى نداريم و در آبادان مشكلات خاصى خواهيم داشت اما تيم ما براى برد به اين شهر مى رود و مقابل صنعت نفت در آبادان محكوم به برد هستيم. مطمئناً بچه هاى ما تلاش خودشان را مى كنند تا دست پر از آبادان برگرديم.
او در مورد شرايط تيمش در حال حاضر گفت: خوشبختانه تيم ما با گذشت زمان هماهنگ تر مى شود و اميدوارم بتوانيم هر چه زودتر به مرز آمادگى برسيم. طبيعى است كه شروع فصل تيم ها مشكل داشته باشند و تيم ما هم مشكلاتى دارد اما اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود و به آمادگى كامل برسيم تا پرسپوليس بتواند از تمام پتانسيل خود در بازى ها استفاده كند.
سرمربى پرسپوليس گفت: براى ديدار با صنعت نفت آبادان كاملاً آماده هستيم و به طور حتم براى كسب ۳ امتياز به آبادان خواهيم رفت. تيم صنعت نفت در هفته هاى آغازين ليگ توانسته نتايج لازم را كسب كند و به طور حتم مى تواند براى ما هم مشكل ساز شود. بچه هاى من بايد در اين بازى كاملاً هوشيار باشند تا بتوانيم در خانه حريف ۳ امتياز كامل را بگيريم.
وى ادامه داد: براى اين بازى اكثر بازيكنان خود را در اختيار داريم و با تمام قدرت در مقابل حريف ظاهر خواهيم شد. با تغيير زمان اين ديدار وقت بيشترى براى آماده سازى تيم خود داريم و از اين موضوع رضايت دارم.
دايى در خصوص تعامل با تيم ملى خاطر نشان كرد: با شروع اردوى تيم ملى، ۵ بازيكن خود را در اختيار اين تيم قرار داديم. ما تعامل داريم اما بايد ۲ طرفه باشد.
|
|