نمایش پست تنها
قدیمی 08-11-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دوسانتوس : هواداران استقلال را دوست دارم

تهران IranSport.Net - آندرسون دوسانتوس، مهاجم تيم استقلال شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: بعد از بازى با ذوب آهن كادر فنى تمرينات خوب و منظمى را براى بازيكنان در نظر گرفته و ما نيز از شرايط رضايت داريم.

تمرينات خوبى را پشت سر مى گذاريم و آماده مسابقه با استيل آذين مى شويم.

وى ادامه داد: باتمرينات پر فشارى كه انجام داده ام، ديگر از نظر اضافه وزن مشكلى ندارم. حالا آماده بازى كردن هستم و با نظر سرمربى مى توانم در تركيب تيم به ميدان بروم.مهاجم برزيلى استقلال درباره ديدار با استيل آذين اضافه كرد: من شناخت زيادى از استيل آذين نداشتم اما با توضيحاتى كه كادر فنى ارائه داده حالا تا حدود زيادى استيل آذين و نفراتش را مى شناسم.

اين تيم بزرگ است و براى قهرمانى تلاش مى كند. همواره جدال ۲ تيم كه هدفشان قهرمانى است جالب است و مطمئنم هواداران ۲ تيم از ديدن چنين مسابقه اى لذت خواهند برد. ما براى پيروزى در اين مسابقه برنامه داريم. هدفمان ۳ امتياز است و هر كارى از دستمان بر بيايد براى رسيدن به اين مهم انجام خواهيم داد.

دوسانتوس همچنين گفت: بازى كردن من مقابل استيل آذين بستگى به نظر مظلومى دارد و اوست كه مى تواند در مورد بازى كردن من نظر بدهد.وى در پايان صحبت هايش افزود: هواداران استقلال تا كنون مرا مورد حمايت خود قرار داده اند و جا دارد از آنها تشكر كنم. با اين كه مدت زيادى نيست در استقلال حضور دارم اما احساس مى كنم آنها را دوست دارم. حالا وظيفه ام سنگين تر است و بايد كارى كنم كه آنها از من دلگير نشوند.

فقط يك درخواست دارم و از آنها مى خواهم در طول فصل حمايتمان كنند تا ما نيز بتوانيم پاسخ محبت هاى آنها را بدهيم.