نمایش پست تنها
قدیمی 08-11-2010
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

هاوکینگ :فضا را تسخیر کنید یا از زندگی خداحافظی کنید!

به گزارش فارنت و به نقل از خبرگزاری فاکس نیوز ،استیفن هاوکینگ یکی از مشهورترین دانشمندان جهان که تحقیقاتش در مورد زمین و جاذبه آن از شهرت جهانی برخوردار است در مصاحبه با وب سایت “Big Think” گفت که نسل بشر باید تا ۲۰۰ سال آِینده بر فضا مسلط شده و آنرا تسخیر کند در غیر اینصورت زندگی نسل بشر به تهدید خواهد افتاد.
او در این مورد گفت:”همین الان هم برای جلوگیری از فاجعه برای زمین در ۱۰۰ سال آینده هم مشکل است و من معتقدم نسل بشر نباید همه تخم مرغ‌های خود را در یک سبد(زمین) قرار دهد زیرا من برای نسل انسان ها خطرات زیادی را پیش بینی میکنم و البته تاریخ نشان داده است که نسل بشر پیش از این بارها به خطر افتاده است”.
هاوکینگ ضمن خوشبینی به کارهای در دست انجام برای حفظ بشر از بیماریها و حوادث طبیعی ، یک راه حل نیز پیشنهاد کرده است:”اگر ما بتوانیم از وقوع یک فاجعه بزرگ در دو قرن آینده جلوگیری کنیم و در ضمن بتوانیم فضا و سایر کرات را برای خود آماده سازی و تسخیر کنیم می‌توانیم به بقای نسل خود امیدوار باشیم”.

یکی دیگر از دانشمندان و ستاره شناسان دانشگاه میشیگان به نام “کاترین فریز” در همین مورد به برنامه فکر بزرگ گفت:”نزدیک‌ترین ستاره به زمین Proxima Centauri است که در حدود ۴٫۲ سال نوری با زمین فاصله دارد و این به این معنی است که اگر ما با سرعت نور حرکت کنیم در حدو.د ۴٫۲ سال دیگر به این ستاره می‌رسیم و در حالی که با سفینه های فعلی این کار در حدود ۵۰ هزار سال طول می‌کشد و ما باید سرعتر عمل کنیم
گفتنی است که دانشمندان تصور می‌کنند که این ستاره وکرات حول و حوش آن شبیه‌ترین محیط به زمین است.

هاوکینگ که چندی است به صورت صریح و رک صحبت می‌کند در سال ۲۰۰۶ از بروز عذاب قریب الوقوعی برای زمین خبر داده بود و چندی پیش نیز گفت که نسل بشر باید از تماس با بیگانگان برحذر باشند چون آنها بسیار خطرناک هستند.

نقل از : فارنت

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید