08-12-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پدر دووميدانيكار حادثه ديده با انتقاد از عدم توجه مسوولان به وضعيت دخترش: نيازمند اقدامات جديتري هستيم
محمد هادي پسانين با انتقاد از عدم توجه مسوولان به وضعيت دخترش گفت: در رابطه با وضعيت "نونا" نيازمند اقدامات جديتري هستيم.
پدر دووميدانيكار حادثه ديده خراساني در ورزشگاه آزادي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، افزود: من در يك شهر غريب نبايد دنبال دكتر و تيم پزشكي باشم و اين وظيفه مسوولان سازمان تربيت بدني است كه يك تيم پزشكي قوي براي دخترم مهيا كنند.
وي ادامه داد: متاسفانه شرايط به گونهاي پيش رفته كه من در وضعيت خوبي نيستم و در رابطه با تصميمگيريهاي پزشكي نيازمند مشاوره قويتري هستم.
پسانين تاكيد كرد: اين موضوع بايد در سطح بالاتري پيگيري ميشد و من انتظار حمايت از سعيدلو، معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني را دارم.
وي افزود: دخترم ظهر امروز تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت و اميدوارم با دعاي خير مردم وضعيتش تا حدي بهبود پيدا كند.
به گزارش ايسنا، "نونا پسانين" يكي از اعضاي تيم دووميداني بانوان خراسان رضوي كه براي حضور در رقابتهاي ليگ دووميداني از دوشنبه در ورزشگاه آزادي مستقر شده بود، هنگام عبور از يكي از دربهاي ورزشگاه براي حضور در غذاخوري، دچار سانحه شد.
در اين حادثه كه دوشنبه شب روي داد، يكي دربهاي بزرگ ورزشگاه بر روي گردن پسانين ورزشكار 15 ساله پرش ارتفاع افتاد. او هم اكنون در بيمارستان پارس تهران بستري است.
منبع: ایسنا
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|