نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نفت تهران0 ـ فولادخوزستان3

دومين برد فولاد در تهران

سايت گل ـ با دو گل نوروزي و تك گل سرلك فولاد اولين شكست را به نفت تهران تحميل كرد. فولاد از دقيقه 20 با اخراج بازيكن برزيلي‌اش ده نفره بازي كرد. آنها با اين برد 7 امتيازي شدند

گل‌ها: نوروزي(76)(80)، سرلك(78پنالتي) براي فولاد
ورزشگاه اكباتان، تماشاگر 1000 نفر
داور: قاسم واحدي
اخطار: صغيري، رفيعي، كوروشي، طهماسبي(نفت)، نوروزي، سرلك، معمارزاده(فولاد)
اخراج: آندره زينهو (20)، كوروش بختياري‌زاده(22) فولاد، غلام حسنويي(كمك مربي73) نفت

نفت تهران: حسين آشنا، حميدرضا فتحي، مارسيو خوزه، محمدحسين مهرآزما، فريد مجيد قزوان(66بهمن طهماسبي)، مهدي رفيعي، عليرضا عزتي، مهدي محمدزاده، سيامك كوروشي، مرتضي ايزدي(63 سجاد فيض‌اللهي)، اكبر صغيري
سرمربي: حسين فركي

فولاد خوزستان: ميثاق معمارزاده، جابا موجيري، اميد خورج، علي حمودي، ميثم خسروي، مهدي چمن‌آرا، سيامك سرلك، رضا معقولي(46آرش افشين(87 مهرداد جماعتي))، آندره زينهو ، بختيار رحماني، رضا نوروزي(90 رضا غيالي)
سرمربي: مجيد جلالي

شرح گل:
1ـ0(فولاد): خطاي سيامك كوروشي روي رضا نوروزي داور اعلام پنالتي ضربه پنالتي رضا نوروزي را حسين آشنا دفع كرد و در برگشت خود رضا نوروزي اين توپ را تبديل به گل كرد.
2ـ0(فولاد): خطاي خوزه روي رضا نوروزي داور اعلام پنالتي كرد و سيامك سرلك خلاف حركت آشنا توپ را وارد دروازه كرد.
3ـ-(فولاد): پاس در عمق ميثم خسرويي و خروج بي‌دليل آشنا با يك ضربه فني رضا نوروزي تبديل به گل سوم بازي شد.

اتفاق ويژه: اخراج كمك مربيان هر دو تيم اتفاقي است كه كمتر در يك مسابقه فوتبال رخ مي‌دهد اما عجيب‌تر از آن پيروزي تيم فولاد در شرايطي بود كه 70 دقيقه ده نفره بازي مي‌كردند.

بهترين بازيكن: رضا نوروزي با دو گل ديگر خود را موقتا به صدر جدول گلزنان رساند البته درخشش بياتي‌نيا و ادينيو در مسابقات ديگر مانع از اين شد كه او در صدر جدول گلزنان باقي بماند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید