نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

به علت قطع و وصل در ورزشگاه يادگار امام ـ بازي تراكتور و پاس بازي به فردا موكول مي‌شود

50 دقيقه بعد از قطع برق و پس از آنكه سيم‌ها و داوران زمين را ترك كردند برق به ورزشگاه بازگشت و با حرف‌هاي ناظر بازي سيم‌ها دوباره براي بازي وارد زمين شدند ولي در نهايت بازي موكول به فردا شد

سايت گل ـ در حالي كه بازي پاس و تراكتورسازي در ورزشگاه يادگار امام در سكوت كامل در حال انجام بود، ناگهان برق ورزشگاه قطع شد و تا لحظه ارسال اين خبر(حدود نيم ساعت پيش) هنوز سوي چراغ‌هاي ورزشگاه بازنگشته است.
به گزارش خبرنگار گل از تبريز بازيكنان و كادرفني دو تيم منتظر دستور داور يا بازگشت برق به ورزشگاه بودند كه جهانبازي بعد از 33 دقيقه اعلام به پايان بازي كرد. اين بازي بدون تماشاچي در وقتي ديگر برگزار خواهد شد.
دو تيم با تركيب زير به بازي آمده بودند:

تراكتورسازي ـ پاس همدان
ورزشگاه يادگار امام تبريز، بدون تماشاگر
داور: يدالله جهانبازي

تراكتورسازي: مهدي ثابتي، داود دانشدوست، الو ترائوره، محمد نصرتي، مصطفي اكرامي، مرتضي اسدي، عليرضا جليلي، جاسم محمد، مسعود ابراهيم‌زاده، محمد ابراهيمي، رسول خطيبي
سرمربي: فراز كمالوند

پاس: سامان صفا، مجيد حيدري، ساشا كلونيجا، پويا سيف‌پناهي، روزبه شاه‌عليدوست، وحيد علي‌آبادي، نادر احمدي، فرهاد خيرخواه، محسن ربيع‌خواه، محمدابراهيم خسروي، حميد كاظمي
سرمربي: اصغر مديرروستا

تراکتور- پاس امروز تکرار می شود

سایت گل- ديدار تيم‌هاي تراكتورسازي و پاس همدان كه به دليل قطع برق ورزشگاه يادگار امام از دقيقه 33 نيمه تمام مانده بود، پس از تصميم ناظر بازي و نماينده فدراسيون، قرار است ساعت 21:45 امشب و از ابتدا آغاز شود. شهبازي، ناظر بازي پس از آنكه تيم‌ها پس از وقفه 40 دقيقه‌اي حاضر به ادامه بازي نشدند، اين تصميم را اتخاذ كرد. يدالله جهانبازي داور اين ديدار بود. براساس راي كميته انضباطي، اين ديدار بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

با توجه به تعویق یک روزه این بازی، احتمالا بازی تیمهای پاس و نفت تهران در هفته پنجم که قرار بود سه شنبه شب در همدان انجام شود، با یک روز تاخیر برگزار خواهد شد.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 08-14-2010 در ساعت 12:31 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید