نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پاي صحبت نكونام پس از بازي با ارمنستان

نكونام در مصاحبه اختصاصی با گل: براي حفظ احترام کاپیتانی بازوبند را روي بازوي محمد بستم

زمين ورزشگاه هرازدان سفت و خشك بود و واقعا بازي كردن در آن زمين كار دشواري است. بايد به بازي در آن زمين عادت داشته باشي تا بتواني به راحتي در آن بازي كنيد.

سايت گل ـ جواد نكونام كاپيتان تيم ملي ايران در بازي با ارمنستان توسط داور از زمين اخراج شد. كاپيتان ايران داور را متهم به جانب‌داري تيم ارمنستان مي‌كند و اعتقاد دارد كه تيم ايران نمايش خوبي از خود نشان داد كه داور به خواسته‌اش نرساند.

*نظرت درباره بازي با ارمنستان چيست؟
ارمنستان تيمي هم نام ايران نيست و ما بايد با تيم‌هايي بهتر از اين بازي كنيم. در نيمه اول آنها بهتر از ما بودند زيرا زمين مسابقه واقعا بد بود و آنها به شرايط زمين آشنايي داشتند اما هر چه از بازي گذشت اين تيم ايران بود كه بهتر شد و در نهايت توانستيم برنده بازي شويم.

*چرا ايران در نيمه اول خوب نبود؟
زمين مسابقه عامل اصلي بود. زمين ورزشگاه هرازدان سفت و خشك بود و واقعا بازي كردن در آن زمين كار دشواري است. بايد به بازي در آن زمين عادت داشته باشي تا بتواني به راحتي در آن بازي كنيد. علاوه بر آن تيم ارمنستان در نيمه اول بهتر از ما بود و توانست روي شانس و اقبال به گلي هم برسد اما هر چه از بازي گذشت ما بهتر شديم و ارمنستان شرايط بدتري پيدا كرد،‌ يكي از دلايلي كه ارمنستان بهتر از ما در نيمه اول بود ما شناخت چنداني از اين تيم نداشتيم.

*در نيمه دوم چه اتفاقي افتاد كه بازي بهتر شد؟
به شرايط زمين آشنايي پيدا كرديم و نمي‌خواستيم اين بازي را ببازيم. نيمه دوم خيلي بهتر بوديم و ارمنستان هم ضعيف شد، در نيمه دوم بدن‌هاي بازيكنان ايران بهتر شد و توانستيم تيم برتر زمين باشيم. خود من از يك دوره بدنسازي سخت و فشرده در اوساسونا به اين بازي آمده بودم و هنوز بدنم سنگين است، من تمرينات سختي را انجام دادم و زمان مي‌خواهد تا به شرايط ايده‌آل برسم.

*ارمنستان را چطور ديدي؟
نمي‌گويم تيم بدي بودند، ارمنستان تيم خوبي بود اما بايد با تيم‌هايي مطرح‌تر از ارمنستان بازي كنيم. اين حرفي است كه مدت‌ها مي‌زنم.

*چرا از بازي اخراج شدي؟
داور بازي غيرمنطقي قضاوت مي‌كرد او با سوت‌هاي خود تمام بازيكنان ما را عصبي كرده بود و بازيكن آرامي مثل غلامرضا رضايي عصباني شده بود من هم كاپيتان تيم بودم و وقتي مي‌ديدم بازيكن تيم از نوع قضاوت داور عصبي شده‌اند آنها را آرام مي‌كردند اما خودم بايد با او حرف مي‌زدم اما گويا حرف زدن با اين داور هيچ تأثيري روي قضاوت او نداشت. او يك پنالتي را تقديم تيم ارمنستان كرد كه در آن صحنه هيچ اتفاقي رخ نداد و نوع قضاوت او نشان مي‌داد كه دوست دارد ارمنستان برنده زمين باشد.
همه صحنه‌هايي دو بازيكن با هم برخورد مي‌كردند را به نفع ارمنستان گرفت و همين مسأله بازيكنان تيم ما را عصبي كرده بود. من نمي‌خواستم روي داور تأثير بگذارم و فقط مي‌خواست او عدالت را در زمين اجرا كند. من كاپيتان تيم بودم و بايد به اين نحوه قضاوت اعتراض مي‌كردم كه او هم من را اخراج كرد، او در صحنه آخر كه دروازه‌بان ارمنستان روي هادي نوروزي خطا كرد و پنالتي شد طبق قانون بايد دروازه‌بان ارمنستان را اخراج مي‌كرد اما اين داور آن كار را نكرد، او قانون را اجرا نكرد. اما در قبال بازيكنان ايران سخت‌ترين حكم قانون را اجرا مي‌كرد. خوشحالم كه توانستيم بازي را ببريم عليرغم ناداوري كه در اين بازي بود.

*فكر مي‌كني بازي با ارمنستان چه كمكي به تيم ملي مي‌كند؟
ما نبايد روزهاي فيفا را از دست بدهيم، روزهاي فيفا براي تيم ملي ارزش زيادي دارد،‌ در همين شرايط هم از رقبايمان در جام ملت‌ها عقب هم هستيم. اين بازي حسن‌اش اين بود كه حداقل بازيكنان با هم هماهنگ شدند.

*واقعا بازي با ارمنستان ارزش داشت كه اردوي اوساسونا را در شرايط حساس رها كني و اين سفر طولاني را انجام بدهي؟
بله، ارزش‌اش را داشت. براي من بازي در تيم ملي افتخار است و هر وقت كه تيم ملي از من دعوت كند حتما مي‌آييم. اين را قبول دارم كه در شرايط حساسي اردوي اوساسونا را رها كردم اما براي من بازي در تيم ملي و پوشيدن پيراهن تيم ايران بسيار ارزشمند است.

*باز هم خبر پيشنهاد المپياكوس در رسانه‌هاي اسپانيايي مطرح شده است و آنها عنوان كرده‌اند كه اين پيشنهاد جدي‌تر از قبل است.
من هيچ اطلاعي از پيشنهاد جديد المپياكوس ندارم و اين خبر را در سايت شما ديدم. فقط مي‌دانستم كه در ماه‌هاي قبل المپياكوس من را مي‌خواهد، اما از پيشنهاد جديد خبري ندارم.

*كاماچو گفته است اجازه نمي‌دهد تا تو پيراهن اوساسونا را در بياوري؟
من باشگاه اوساسونا را دوست دارم و قصد هم ندارم كه چنين كاري را بكنم. من يكسال با باشگاه اوساسونا قرارداد دارم و به اين قرارداد پايبند هستم.

*پس بايد پرونده رفتن به المپياكوس را ببنديم.
درباره پيشنهاد جديد المپياكوس من خبري ندارم و باشگاه اوساسونا در مورد آن تصميم مي‌گيرد.

*شرايط اوساسونا را در اين فصل چطور مي‌بينيد؟
شرايط خوبي داريم و تمرينات خوبي را انجام داده‌ايم اما لاليگا ليگ ناشناخته‌اي است و نمي‌شود به طور قاطع در مورد موفقيت و ناكامي حرف زد.

*چرا بعد از اخراج شخصا به سمت نصرتي رفتي و بازوبند را روي دست او بستي؟
اولاً كه نصرتي يكي از دوستان خوب من است و بايد به او احترام مي‌گذاشتم و شخصا بازوبند را روي بازويش مي‌بستم هر بازيكن كه جايي نصرتي بود اين كار را مي‌كردم. زيرا كاپيتاني تيم ملي ايران ارزش دارد و بازيكنان بسيار بزرگي در آسيا اين بازوبند را در دست داشتند. حرمت بازوبند كاپيتاني ايران بايد حفظ شود و براي حفظ احترام بازوبند كاپيتاني تشخيص دادم كه خودم شخصا بازوبند را روي بازوي محمد ببندم.