نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool بازديد دكتر صدر از آزمايشگاه كلن؛

دكتر صدر به نقل از يكي از مسئولان آزمايشگاه كلن اعلام كرد:بسياري از كيت هاي آزمايشي ايران قابل بررسي نيست/ با ريختن برخي از مواد شوينده ، نمونه ها به بيراهه مي رود
دكتر صدر طي بازديد از آزمايشگاه دوپينگ كلن به شرح روش هاي جديد آزمايش دوپينگ و تشخيص تعداد دفعات دوپينگ ورزشكاران پرداخت.

دكتر صدر كارشناس فوتبال در خصوص وضعيت آزمايش هاي دوپينگ آزمايشگاه كلن آلمان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: طي بازديدي كه از آزمايشگاه دوپينگ كلن آلمان در سفر ده روزه ام به اين كشور داشته ام، متوجه موارد جالب توجهي شدم كه در كشورمان كمتر به اين نكته ها توجه مي شود.

وي با اشاره به اين مطلب ادامه داد: از مسئولين آزمايشگاه كلن در مورد كيت هاي آزمايشي ايران پرس و جو كردم و متوجه شدم كه اكثر كيت هاي آزمايشي ايران سالم نبوده و مشكل دارند.

صدر تصريح كرد: در آلمان در رابطه با صحت و سلامت كيت ها متوجه نكته اي شدم كه در ايران به آنها توجهي نمي شود. مواد شوينده مي توانند با نمونه هاي آزمايش تركيب شوند و نتيجه را به بيراهه ببرند، حتي جا به جايي هم در نتيجه مي تواند تاثير داشته باشد. تمام اين مسائل هشداري به ورزش كشورمان است تا صحت و سلامت نمونه ها در كشور مورد اطمينان و تاييد باشد و بتوانيم ورزش كشورمان را به سمت سالم سازي ببريم.

دكتر صدر با اشاره به روش هاي جديد كسب نتيجه دوپينگ تصريح كرد: طي روشهاي جديد از رشد موي ورزشكاران هم مي توان به دوپينگ آنها پي برد و حتي مدت زمان دوپينگ در طي دوره زماني مشخص، مثلا در يك ماه اخير، را متوجه شد. با اين روش حتي به دفعات دوپينگ هم مي توان پي برد.

وي افزود: به همين دليل تعدادي از ورزشكاران هميشه موهاي خود را كوتاه نگه مي دارند، البته اين مسئله به اين معنا نيست كه تمام ورزشكاراني كه موهاي كوتاه دارند دوپينگ كرده اند.

دكتر صدر با اشاره به اين مطلب گفت: ورزشكاران بايد در تغذيه و مصرف دارو دقت بالايي داشته باشند و بسياري از داروها را بدون تجويز پزشك مصرف نكنند، همچنين بايد روي جزئيات قرص ها و محلول هاي ساخته شده توجه ويژه اي داشته باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید