08-14-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سپاهان 1ـ شاهين0
خواب نوشین با گل یانوش!
شايد سپاهان هيچگاه اينقدر به سه امتياز يك مسابقه نياز نداشته است آنها كه كهكشاني فوتبال ايران لقب دارند پس از سه تساوي نگرانكننده بالاخره در آستانه داربي اصفهان به پيروزي دست يافتند تا با روحيه دوچندان روز چهارشنبه مقابل شاگردان ابراهيمزاده صفآرايي كنند.
گل: يانوش(79) براي سپاهان
ورزشگاه فولادشهر، تماشاگر 4هزارنفر
داور: سعيد بخشيزاده
اخطار: كريميان(سپاهان)،آل نعمه، حميدي، سليماني(شاهين)
سپاهان: سيدمهدي رحمتي، هادي عقيلي، جلال حسيني، رضا ناصحي، خسرو حيدري، اميد ابراهيمي(64 احمد جمشيديان)، محرم نويدكيا، مهدي كريميان(74 يانوش)، ابراهيم توره، رضا عنايتي، جواد كاظميان(63 حسن رجبزاده)
سرمربي: امير قلعهنويي
شاهين: مجتبي روشنگر، احمد آلنعمه، مهدي نوري(75 عبدالله كرمي)، محسن حميدي، ستارزارع، منصورتنهايي، مسعود نظرزاده(80 ايمان حيدري)، امجد شكوهمقام، حميد سليماني(59 مهدي كياني)، محسن ايراننژاد
سرمربي: حميد استيلي
شرح گل:
1ـ0(سپاهان): دقيقه 79 ضربه كرنر محرم نويدكيا با ضربه سر ابراهيم توره به تيرك عمودي دروازه برخورد كرد و يانوش كه 5 دقيقهاي ميشد وارد زمين شده بود با ضربه سر شيرجهاي تك گل بازي را رقم زد.
اتفاق ويژه: شايد بازي احمد آلنعمه مقابل همبازيان سابقاش اتفاق ويژه بازي شاهين دانست. احمد آلنعمهاي كه در تمام طول 90 دقيقه نشان داد دوست دارد ارزشهاي خودش را بار ديگر به سپاهانيها ثابت كند او حتي در دقيقهاي از بازي با جلال حسيني درگيري پيدا كرد.
بهترين بازيكن: بازگشت محرم نويدكيا شادابي را به تيم فوتبال سپاهان بازگردانده بود. او بهترين بازيكن سپاهان بود در روزي كه با حضور او سپاهان به اولين گلش دست يافت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|