نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تراكتور0 ـ پاس1

سومين برد پاس با گل پديده

پاس همدان با اين برد 9 امتيازي شد آنها البته در زميني به پيروزي رسيدند كه از شرايط ميزباني برخوردار نبود. اين اولين شكست تراكتورسازي در تبريز پس از مدت‌ها بود آنها آخرين بار سال گذشته مقابل سايپا شكست خورده بودند

گل‌ها: حميد كاظمي(40) براي پاس
ورزشگاه يادگار امام، بدون تماشاگر
داور: يدالله جهانبازي
اخطار:حيدري، سيف پناهي(پاس)

تراكتور: مهدي ثابتي، داود دانشدوست، الو ترائوره، محمد نصرتي، مصطفي اكرامي،‌ مرتضي اسدي، عليرضا دليري، كرار جاسم محمد، مسعود ابراهيم‌زاده(54 علي عليزاده)، محمد ابراهيمي(65 لئوناردو پيمنتا)، رسول خطيبي(80سيدمحسن حسيني)
سرمربي: فراز كمالوند

پاس: سامان صفا، مجيد حيدري، ساشا كلونيجا، پويا سيف‌‌پناهي، روزبه شاه عليدوست، وحيد علي آبادي(85 اكمل اولماتف)، نادر احمدي(76 آرتور ياديگاريان)، فرهاد خيرخواه، محسن ربيع‌خواه، محمد ابراهيم خسروي، حميد كاظمي(47 مقداد قباخلو)
سرمربي: اصغر مديرروستا

شرح گل:
1ـ0(پاس): دقيقه 40 اشتباه محمد نصرتي و برهم زدن تعادل مهدي ثابتي توپ نصيب حميد كاظمي شد و فرصت طلبي اين بازيكن اولين گل پاس را به ارمغان آورد.

اتفاق ويژه: سومين برد يك بر صفر پاس اين تيم را 9 امتيازي كرد و به بالاي جدول رساند آنها در مسابقه يك ساعت امروز از غيبت هواداران تراكتور استفاده كرده و در نهايت توانستند اشتباه نصرتي را تبديل به سه امتياز با ارزش براي خود بكنند.

بهترين بازيكن: حميد كاظمي كه تك گل پاس را در بازي قبلي به ثمر رسانده بود پديده جديد اين باشگاه است او امروز هم موفق به گلزني شد و تيمش را 9 امتيازي شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید