نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پیکان 1- ملوان 1

آخ جون امتیاز!

با اين تساوي تيم پيکان اولين امتياز فصل خود را به دست آورد و ملوان انزلي هم شش امتيازي شد.

گل‌ها: نزهتي(26) براي ملوان، تاجيك(72) براي پيكان
ورزشگاه شهيدرجايي، تماشاگر 1500 نفر
داور: مسعود مرادي
اخطار: تاجيك ،عسگري(پيكان)، تأميني(ملوان)

پيكان: ابراهيم ميرزاپور، مهدي تاجيك، محسن ارزاني، روح‌الله سلطاني، علي قرباني، علي سلماني، محمود پوراسدالله، مجيد خدابنده‌لو، سيدامين ميربزرگي(61 جوينور)، جهانگير عسگري(62 ناصر آذركيوان(92محمود شفيعي))، عليرضا عباسفرد
سرمربي: محمد احمدزاده

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، بابك پورغلامي، علي جراحكار، هادي تأميني، محمد همرنگ، پژمان نوري،‌ مهرداد اولادي(86محمد حيدري)، آلن باسيج، حسين ابراهيمي، محمد نزهتي(70 مهدي دغاغله)، محسن مسلمان(81 مهران جعفري)
سرمربي: فرهاد پورغلامي

شرح بازي:
پيکان قزوين که با هدايت محمد احمدزاده در هر 3 بازي آغازين ليگ برتر با شکست روبرو شده بود براي رهايي از بحران نياز مبرمي به پيروزي داشت. از سوي ديگر رويارويي احمدزاده با شاگردان سابق خود در ملوان بر حساسيت هاي اين بازي افزوده بود.
پيش از اين بازي ملوان پنج امتيازي بود و پيکان قزوين نيز بدون امتياز در انتهاي جدول رده بندي قرار داشت.
در حالي که پيکاني ها اين ديدار را با حملات پراکنده شروع کردند اين تيم ملوان بود که در دقيقه 28 توسط محمد نزهتي مهاجم ريزنقش خود به گل دست يافت. در ادامه نيمه نخست حملات پيکاني ها نتيجه اي نداشت تا ملوان انزلي با برتري يک بر صفر به رختکن برود.
در نيمه دوم پيکاني ها براي جبران گل خورده و رسيدن به اولين امتياز فصل تلاش فراواني داشتند تا در نهايت مهدي تاجيک گل مساوي را در دقيقه 81 براي ميزبان به ثمر برساند.
با اين تساوي تيم پيکان اولين امتياز فصل خود را به دست آورد و ملوان انزلي هم شش امتيازي شد.

شرح گلها:
1ـ0(ملوان): دقيقه 26 محمد نزهتي با ضربه‌اي از داخل جريمه دروازه پيكان را باز كرد.
1ـ1(پيكان): در دقيقه 72 ضربه ايستگاهي عليرضا عباسفر در برگشت با مدافعان به مهدي تاجيك رسيد تا گل تساوي اين ديدار به ثمر برسد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید