دونده مصدوم به آلمان اعزام می شود/ نشانه های سلامت نخاع نونا
مدارک پزشکی دونده مصدوم خراسانی برای پروفسور سمیعی فرستاده می شود.
دکتر پورکاظمی سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی در گفت و گویی کوتاه با خبرآنلاین در ارتباط با آخرین وضعیت جسمی نونا پسانین ، دونده 15 ساله خراسانی که در ورزشگاه آزادی آسیب دیده است گفت:« بر اساس آخرین ویزیت انجام گرفته از ایشان که توسط تیم پزشکانش ، صبح شنبه انجام شده اعصاب نخاعی او واکنش نشان داده و این می تواند خبری خوشایند برای همه ما باشد. اینکه این ورزشکار خوب مان بتواند سلامتی کامل خود را بدست آورد. البته درحال حاضر به دلیل شرایط تنفسی بیمار پس از عمل ، گروه متخصص تیم درمانی ایشان در بیمارستان پارس ترجیح داده اند او همچنان تحت مراقبت های ویژه پزشکی باشد. »
سرپرست جدید فدراسیون پزشکی - ورزشی که در نخستین روزهای آغاز به کار خود با این سانحه مواجه شده و همراه با همکارانش سعی کرده اند تمام امکانات درمانی لازم را برای بازیابی سلامت این دختر نوجوان انجام دهد درباره ادامه می دهد:« اگرچه جراحی روی گردن نونا را دکتر پرهیزگار از بهترین جراحان متخصص اعصاب ایران انجام گرفته اما برای اطمینان خاطر بیشتر پرونده پزشکی این بیمار را برای پروفسور سمیعی جراح سرشناس ایرانی در آلمان فرستاده ایم تا ایشان در این باره اظهار نظر کنند. حتی اگر لازم باشد ، این آمادگی وجود دارد تا این ورزشکار بیمار را برای ادامه درمان به آلمان بفرستیم تا خانم پسانین بتواند باری دیگر سامت خود را بدست بیاورد.»
نونا پسانین یک هفته قبل در اردوی تیم ملی در مجموعه آزادی بر اثر افتادن یکی از درب های های پوسیده مجموعه روی او و دو نفر از هم تیمی هایش به شدت آسیب دید. حتی این احتمال وجود داشت که این دختر نوجوان دچار ضایعه قطع نخاع و فلج دائم شود اما حالا پس از اولین عمل روی او این احتمال که ورزشکار مصدوم سلامتی اش را بازیابد ، قوت گرفته است.
منبع: خبرآنلاين
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 08-15-2010 در ساعت 12:12 AM
|