نمایش پست تنها
قدیمی 08-15-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

حميد استيلي: مي دانستيم سپاهان بر روي ضربات ايستگاهي خطرناک است

اصفهان- سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر در خصوص شکست تيمش برابر سپاهان گفت: به خوبي مي دانستيم که سپاهان بر روي ضربات ايستگاهي تيم خطرناکي است اما متاسفانه از همين نقطه گل دريافت کرديم.

به گزارش شنبه شب ايرنا، "حميداستيلي" در نشست خبري پس از ديدار تيم هاي سپاهان و شاهين خاطرنشان کرد: بازي خوب و محکمي را از هر دو تيم شاهد بوديم اما تيم من نتواست برنامه هاي خود را به طور کامل در زمين پياده کند.

وي افزود: هدف ما استفاده از ضد حملات بود اما توان فيزيکي بالاي سپاهاني ها اجازه رسيدن به اين برنامه را در هر دو نيمه به ما نداد.

استيلي اذعان کرد: نبايد اين مساله را فراموش کنيم که اين بازي در اصفهان برگزار شد و شرايط آب و هوايي و ارتفاع اين شهر با بوشهر بسيار متفاوت است.

وي تلاش بازيکنان خود را در اين بازي ستود و اظهار داشت: هر چند نتيجه خوبي نگرفتيم اما از تلاش تمامي بازيکنان شاهين راضي هستم.

استيلي در خصوص مدعيان فصل جاري ليگ برتر گفت: سپاهان، پرسپوليس و استقلال از تيم هاي مطرح هستند که سپاهان از ثبات مديريت و بازيکن برخوردار است و نتيجه مي گيرد اما تيم هاي مطرح تهراني مدام در حال تغيير نفرات خود هستند.