08-15-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در حاشیه بازی استقلال - استیل آذین
شبی که عادل فردوسیپور همه را سوژه کرد!
عادل فردوسیپور همیشه در بازیهای لیگ برتر برای آن که مخاطب را با خود همراه کند در مواقع حساس با کنایههایی تند بازیکنان، مربیان و حتی داوران مسابقات فوتبال ایران را مورد خطاب قرار میدهد، فردوسیپور که شب گذشته بازی استیل آذین و استقلال را از ورزشگاه آزادی گزارش میکرد شب پر سوژهای را سپری کرد چرا که مجبور بود هر چند لحظه یک بار یکی را مورد خطاب قرار دهد.
به گزارش شبکه ایران، کنایههای عادل فردوسیپور در بازی شب گذشته استقلال - استیل آذین میتواند تبعات خاصی برای این گزارشگر ورزشی داشته باشد چرا که پیش از این هر کسی مورد خطاب فردوسی پور قرار میگرفت بعد از بازی علیه این گزارشگر موضعگیری میکنند.حالا باید منتظر ماند تا ببینیم افرادی که سوژه عادل شدند آیا علیه او مصاحبه خواهند کرد یا خیر!
گیر دادن به طالب لو
بعد از به ثمر رسیدن گل اول استیل آذین بود که هواداران استقلال، محمد محمدی را تشویق کردند. در این لحظه دوربین بلافاصله روی چهره وحید طالب لو زوم کرد. طالب لو که تقریبا چهره گرفته ای داشت به نظر می رسید از تشویق محمدی خوشحال نبود.در این لحظه عادل با ظرافت خاصی اشارهای به چهره درهم طالب لو کرد و گفت" نگاه معنادار وحید طالب لو به تشویقهای محمدی هم جالب است."
پیچ شدن صادقی به نیمکت
در یک صحنه وقتی دوربین امیر حسین صادقی را میخ کوب روی نیمکت نشان داد، فردوسی پور به نیمکت نشینی این مدافع اشاره کرد که به نیمکت پیچ شده است.
طعنه به فتح الله زاده
حضور حجازی در ورزشگاه آزادی باعث شد تا سوژه ای دیگر برای عادل پیدا شود. وی در خصوص بازگشت حجازی به استقلال و حضور او در استادیوم آزادی با طعنه گفت" بعد از این همه جنگ لفظی حجازی و فتح الله زاده و انتقادات شدید اسطوره استقلال از مدیریت باشگاه بالاخره تصمیم گرفته شد تا حجازی به این تیم برگردد. تصمیمی که فقط در مدیریت فتح الله زاده اتفاق می افتد."
فیلیپ در واسکودوگامای واقعی
در سال های اخیر این قدر بازیکنان خارجی مخصوصا برزیلی ها با سو استفاده از نام باشگاه های معروف به فوتبال ایران وارد شده اند که تقریبا این موضوع برای همه عادی شده است.فیلیپ دسوزا که دیشب عملکرد نسبتا مناسبی در خط هافبک و هجومی استقلال داشت با تعریف عادل روبرو شد.وی در یک صحنه با اشاره به حضور این بازیکن در واسکودوگامای برزیل اشاره و تاکید کرد که " این بازیکن در واسکودوگامای واقعی بازی کرده و به ایران آمده است."
سانتوس با وزن اضافه
وقتی مهاجم برزیلی استقلال به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شد، فردوسی پور به اضافه وزن این بازیکن گیر داد و اشاره کرد که هنوز هم این بازیکن نتوانسته به شرایط آرمانی که بتواند به استقلال کمک کند، برسد.
سوتی بزرگ عادل
فردوسی پور در ادامه طعنه های خود اشتباه فاحشی هم داشت. وقتی معدنچی در یک صحنه با استارتی بلند مدافع استقلال را جا گذاشت، گفت" معدنچی در بازی مقابل ارمنستان در دقایقی که در زمین حضور داشت، برای تیم ملی بازی خوبی به نمایش گذاشت". این در حالی بود که معدنچی برای بازی با ارمنستان به تیم ملی دعوت نشده بود. البته عادل با چند دقیقه مکس به اشتباه خود پی برد و عذرخواهی کرد.
لوییز، علیزاده برزیلی
لوییز مدافع راست استقلال که به جای خسرو حیدری به این تیم آمده در حرکات هجومی استقلال مقابل استیل آذین کمتر شرکت می کرد اما وقتی توپ به اوت می رفت برای پرتاب آن جلو می آمد. این بازیکن در چندین صحنه با پرتاب های بلند قصد داشت تا مهاجمان را صاحب فرصت گلزنی کند.این امر باعث شد عادل بازهم سوژه ای جدید داشته باشد و بگوید" فکر می کنم لوئیز، علیزاده برزیل بوده است که این قدر خوب اوت بلند می اندازد."
منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|