08-15-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
واکنش تند جادوگر به اتهامات وارده
کریمی:آقایان باید ادعاهای خود را با سند و مدرک ثابت کنند
پس از این که مسوولان باشگاه استیل آذین تهران مدعی شدند علی کریمی به دلیل روزهخواری در ماه رمضان و توهین به مسوولان فدراسیون فوتبال اخراج شد، کاپیتان دوم استیل آذین درباره ادعاهای مسوولان استیل آذین توضیخاتی را ارائه کرد.
به گزارش شبکه ایران، علی کریمی که شب گذشته در سخنانی تند مصطفی آجورلو را به سومدیریت متهم کرده بود و از مالک باشگاه استیل آذین درخواست کرده بود برای قهرمانی این باشگاه در لیگ دهم باید به فکر تغییر مدیرعامل این باشگاه باشد، در تازهترین اظهارات خود در خصوص ادعاهای باشگاه استیل آذین درباره اخراجش از این تیم گفت:«تمام این حاشیهسازیهای در پاسخ به یک مصاحبه است نه چیز دیگری. »
باشگاه استیل آذین ظهر روز یکشنبه در بیانیهای رسمی اعلام کرد که علی کریمی بازیکن این تیم به دلیل آنچه که روزهخواری و توهین به مسوولان فدراسیون فوتبال در جریان تمرینهای این تیم خوانده شده، از این باشگاه اخراج شده است، این در حالی است که این بازیکن نامدار فوتبال ایران تمام دلایل مطرح شده در اینباره را رد کرده و مدعیان آن را به خدا واگذار میکند.
علی کریمی در این باره گفت:« سالهای سال است که بازی میکنم اما هیچ گاه در مورد من چنین مسائلی مطرح نشده و نبوده چرا که من یک مسلمان هستم و به مسائل دینی و مذهبی اعتقاد دارم. آنها اگر چنین ادعایی داشتند چرا همان روز اعلام نکردند و اجازه دادند من برابر استقلال بازی کنم.فکر میکنم همه این حاشیهسازیها به خاطر مصاحبه من قبل از بازی در مورد مدیریت قبلی بوده است. »
کریمی تاکید کرد:« در مورد مطلبی که از قول من دربارهی آقایان عزیزمحمدی و علیپور نوشته بودند باید این نکته را متذکر شوم که این عزیزان در فدراسیون زحمتهای زیادی را متحمل میشوند و هیچ وقت به خودم اجازه ندادم و نمیدهم به آنها توهین کنم. شما میتوانید از آقایان عزیزمحمدی و علیپور سوال کنید که آیا تا به امروز صحبتی از من دربارهی آنها دیدهاند یا نه. »
علی کریمی در پایان گفت:« در واقع تمام حاشیهسازیهای اخیر، در پاسخ به یک مصاحبه بوده و خدا بر همه چیز آگاه است. »
منبع : شبکه ایران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|