نمایش پست تنها
قدیمی 08-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اتفاقات هفته چهارم لیگ برتر

سایت گل-در هفته چهارم لیگ برتر در 9 بازی انجام شده 28 گل به ثمر رسید که تا اینجای لیگ پرگل ترین هفته مسابقات بوده است.

ادینهو هافبک برزیلی تیم مس کرمان در بازی مقابل شهرداری تبریز 5 گل به ثمر رساند که این برای سومین بار در تاریخ لیگ برتر بود که بازیکنی در یک بازی بیش از 4 گل به ثمر می رساند. آخرین بار در فصل 84 محسن خلیلی با پیراهن سایپا 5 گل در یک بازی به ثمر رسانده بود.

یک سوم گلهای این هفته(9 گل) را بازیکنان خارجی به ثمر رساندند. خارجی ها در هفته چهارم لیگ برتر درخشش خوبی داشتند.

بازی تیمهای تراکتورسازی و پاس در دقیقه 32 به علت قطع برق ناتمام ماند و بازی 24 ساعت بعد از دقیقه 32 پیگیری شد. پاس این بازی را با یک گل برد.

تیم تراکتورسازی که برای سومین هفته متوالی بدون تماشاگر بود، پس از 13 بازی متوالی خانگی که بدون باخت بود، سرانجام مقابل پاس تسلیم شد و بعد از مدتها در تبریز شکست خورد.

بازی تیمهای پیکان و ملوان بدون هیچ حادثه خاصی به پایان رسید و مسعود مرادی داور این بازی از کارتهای خود استفاده نکرد. این تنها بازی بدون کارت هفته چهارم بود.

تیمهای مس کرمان و پیکان قزوین اولین امتیازهای خود را دشت کردند. این دو تیم که بدترین شروع تاریخ خود را در لیگ برتر داشتند، این هفته از ته جدول کنده شدند و موفق به کسب امتیاز شدند.

سپاهان اولین برد فصل خود را مقابل شاهین بوشهر جشن گرفت. میلوراد یانوش مهاجم صرب این تیم نیز اولین گل خود را برای سپاهان به ثمر رساند.

4 بازیکن با کارت قرمز جریمه شدند: هدایت شهریاری از نفت آبادان، سعید یوسف زاده از سایپا، فریدون زندی از استیل آذین و آندره زینهو از فولاد.

در هفته چهارم داوران 3 ضربه پنالتی اعلام کردند که هر سه ضربه تبدیل به گل شد: دو پنالتی برای فولاد خوزستان و یکی برای شهرداری تبریز.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید