نمایش پست تنها
قدیمی 08-16-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مظلومي: دفاع استقلال كند است/ ما ضربه مي‌خوريم اما تيم ملي بايد قهرمان آسيا شود

ما فرزاد آشوبي را به خاطر تيم ملي در اين بازي نداشتيم، ايمان مبعلي هم توانست تنها يك نيمه به ما كمك كند و نيمه دوم افت كرد تا مجبور شود او را تعويض كنم. حنيف عمران‌زاده هم مثل هميشه نبود او براي تيم ملي بازي نكرد

سايت گل ـ پرويز مظلومي دو امتياز ديگر خانگي را هم از دست داد و اين‌بار در دقايق پاياني اين تيم مجتبي جباري بود كه استقلال را از باختي ديگر نجات داد. مظلومي از چهره و حرف‌هايش معلوم بود كه از نتيجه راضي است.

*نظرتان درباره بازي چيست؟
بازي خوبي بود و مطمئنم كه هم از اين بازي لذت بردند ما موقعيت‌هاي خوبي داشتيم و تمام خواسته‌هاي من در زمين اجرا شد و فقط از خط دفاعي راضي نيستم كه روي گل اول غافلگير شديم. دفاع ما كند عمل كرد و گل خورديم. گل زودهنگامي خورديم اما اين گل باعث نشد تا تمركزمان را از دست بدهيم. نيمه اول بايد گل مي‌زديم اما مهاجمان يا توپ‌ها را بيرون زدند تا دروازه‌بان حريف توپ‌ها را گرفت. برنامه ما بيشتر از عمق بود و در نهايت هم از عمق به اين تيم گل زديم. استقلال در اين بازي به دنبال سه امتياز بود .اما خيلي مفت گل خورديم. در گل اول بازيكنان استيل آذين فيرپلي را انجام ندادند و توپ را وارد دروازه ما كردند. من از اين تساوي راضي نيستم اما از نحوه بازي بازيكنان راضي هستم.

*نظرتان در مورد استيل آذين چيست؟
حريف خيلي خوبي بودند و بازي خوبي هم انجام دادند.

*شما در اين بازي فرزاد آشوبي را بازي نداديد و ايمان مبعلي هم كيفيت لازم را نداشت در مجموع ملي‌پوشان‌تان خوب نبودند. روي اين مسأله اعتراضي نداريد؟
وقتي 5 روز بازيكنانم را در اختيار نداشته باشم نتيجه‌اش همين مي‌شود، فرزاد آشوبي بعد از برگشت از تيم ملي مي‌گويد خسته‌ هستم و تمرين نكرد و فقط دور زمين دويد. من نمي‌دانم چه كسي بايد جواب تيم من را بدهد. من به تيم ملي كمك مي‌كنم و حتي از اين تيم هم حمايت مي‌كنم اما استقلال ضربه‌اش را مي‌بيند ما فرزاد آشوبي را به خاطر تيم ملي در اين بازي نداشتيم، ايمان مبعلي هم توانست تنها يك نيمه به ما كمك كند و نيمه دوم افت كرد تا مجبور شود او را تعويض كنم. حنيف عمران‌زاده هم مثل هميشه نبود او براي تيم ملي بازي نكرد و حنيف بازيكني است كه بايد تمرين كند و بدنش به تمرين نياز دارد. در هر صورت لطمه‌اش را ما مي‌خوريم و انشاءالله ايران در جام ملت‌ها قهرمان آسيا شود.

*شما در خط حمله اتكاي زيادي به ميلاد ميداودي داريد. فكر نمي‌كنيد اين مسأله به تيم ضربه بزند؟
ما در خط حمله بازيكن خوبي مثل مجيدي را داريم كه در كنار ميلاد كمك زيادي به تيم مي‌كند. آرش برهاني را هم نداريم و در خط حمله دستم خالي است من بايد از بازي خوب مجيدي تشكر كنم و تشكري هم از ميداودي دارم كه با دست شكسته براي ما بازي كرد. من سه هفته است كه برهاني را ندارم اما با اين حال تيم‌ام در خط حمله به كسي متكي نيست.

*احساس نمي‌كنيد كه در لب خط چه چپ و چه راست مشكلي داريد؟
ما در نقل و انتقالات بودجه‌مان نرسيد بازيكن لب خط بگيريم و هافبك وسط گرفتيم تا به نوعي ضعف‌هايمان را پوشش دهيم.