نمایش پست تنها
قدیمی 08-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

افشاگری ناخواسته بازیکن استیل آذین

روز بازی با استقلال همه با هم در رستوران غذا خوردیم!

هافبک ملی پوش تیم فوتبال استیل‌آذین تهران که از اخراج کریمی شوکه شده بود در اظهارنظری عجیب و تعمق برانگیز مدعی شد:« روز بازی با استقلال همه بازیکنان تیم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتبالیست‌ها نیز روزه نمی‌گیرند.»

به گزارش شبکه ایران، مهرزاد معدنچی که به تازگی از باشگاه‌های اماراتی جدا شده است و با قراردادی نجومی به عضویت باشگاه استیل آذین تهران درآمده است،در دفاع از علی کریمی دوست صمیمی‌اش که باعث حضور وی در این باشگاه تهرانی شد، پرده از حقیقی برداشته است که اگر این ادعا حقیقت داشته باشد باید عنوان فرهنگی را از سر در تمامی باشگاه‌های فوتبال ایران برداشت و عنوان فرهنگ شکنان ورزشی را به آنها هدیه کرد.

وی در مصاحبه خود با یکی از سایت‌های ورزشی اعلام کرده است:«روز بازی با استقلال همه بازیکنان تیم ما در رستوران غذا خوردند و 95 درصد فوتبالیستها نیز روزه نمی‌گیرند! ما همه مسلمانیم و به اعتقاداتمان پایبندیم اما واقعا با این شرایط روزه گرفتن برایمان مشکل‌ساز است! ما سر تمرین قوطی‌های آب کنار زمینمان داریم با این وجود من به شخصه ندیده‌ام که کریمی در ملا عام روزه‌خواری کند. به نظر من اصلا درست نیست که روزه‌داری یا روزه‌خواری یک نفر را رسانه‌ای کنیم. مسلمانان باید عیب یکدیگر را بپوشانند. حتی از اسم علی می‌توان به اعتقادات مذهبی خانواده وی پی برد و اینکه او را متهم به روزه‌خواری کنیم درست نیست!»

این افشاگری ناخواسته از سوی بازیکن استیل آذین در حالی صورت می‌گیرد که مدیران متمول باشگاه تهرانی ادعا کردند هیچ اتفاقی غیر فرهنگی در این تیم روی نداده و تنها علی کریمی به روزه‌خواری پرداخته است،که ما بر اساس قوانین و ضوابط فدراسیون فوتبال این بازیکن را اخراج کرده‌ایم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید