نمایش پست تنها
  #95  
قدیمی 08-17-2010
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,838
سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض محمد معتمدي در فستيوال مورگن‌لند آلمان مي‌خواند

محمد معتمدي در فستيوال مورگن‌لند آلمان مي‌خواند

كنسرت «قصيده» به خوانندگي «محمد معتمدي» در فستيوال مورگن لند آلمان برگزار مي‌شود.

در اين كنسرت كه 18 آگوست مصادف با 27 مردادماه در فستيوال موسيقي شرقي يا مورگلن ‌لند برگزار مي‌شود، گروه موسيقي متشكل از محمد معتمدي:آواز، روزبه اسديان: كمانچه،‌سالوادور گوتيرز: گيتار و سرخيو مارتيذز: كاخن روي صحنه مي‌رود و تلفيقي از موسيقي ايراني و فلامنكو را اجرا مي‌كنند.
در اين كنسرت هدف هنرمندان بر اين است كه روي فرهنگ مشترك ايران و موسيقي فلامنكو كاري انجام دهند بر اين اساس كنسرت قصيده به صورت مشترك برگزار مي‌شود.
به گزارش فارس، تاثير موسيقي ايراني بر موسيقي فلامنكو قرن‌ها پيش با حضور زرياب خواننده و نوازنده بربت ايراني تبار صورت گرفت به گونه‌اي كه اين هنرمند با ساخت مدرسه موسيقي در جنوب اسپانيا موسيقي ايراني را به آن كشور برد كه مي‌توان گفت تاثير موسيقي ايراني بر موسيقي فلامنكو كاملا مشهود است.
كنسرت قصيده بخشي از فستيوال شرقي يا فستيوال مورگن لند كه يكي از معدود جشنواره‌هاي بين‌المللي آلمان است ،خواهد بود كه در اسنابروك آلمان برگزار مي‌شود.


منبع : فارس

__________________

and the roads becomes my bride

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید