08-17-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 1,717
2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دانیل كرگ: از جیمر باند دست نمی كشم
دانیل كرگ: از جیمر باند دست نمی كشم
«دانیل كرگ» اعلام كرد، با وجود مشكلات مالی و كمبود بودجه كمپانی «متروگلدن مایر» هنوز مشتاق ایفای نقش «جیمز باند» است.
كرگ ٤٢ ساله در گفت و گویی با روزنامه لس آنجلس تایمز گفت كه با وجودی كه آینده جیمز باند، مامور مخفی، در دست های او نیست، اما اگر سازندگان از او بخواهند حاضر است تا دوباره در نقش جیمز باند جلوی دوربین برود.
بنابر اعلام دیجیتال اسپای، وی با اشاره به موانع و مشكلات مالی كمپانی مترو گلدن مایر گفت: تا زمانی كه كمپانی نتواند بودجه ی لازم را برای ساخت فیلم تامین كند، میل و اشتیاق من برای حضور چیزی را تغییر نخواهد داد، اما امیدوارم این مشكلات هرچه زودتر خاتمه یابد و بتوانیم دوباره در كنار هم كار كنیم.
كرگ كه در فیلم های «كازینو رویال» و «ذره ای آرامش» در نقش مامور مخفی ٠٠٧ ایفای نقش كرده است، افزود: دوست دارم و نیز امیدوارم كه شانسی برای ساخت ادامه ی این مجموعه پیدا كنیم.
بنابر این گزارش، كمپانی متروگلدن مایر به دلیل بدهی چهار میلیون دلاری در حال مذاكره برای واگذار شدن به كمپانی اسپای گلاس اینترتینمنت است.
تاكنون ٢٢ قسمت از سری فیلم های «جیمز باند» فروش كلی ١/٦ میلیارد دلار را كسب كرده اند كه در رتبه سوم پرفروش ترین آثار چند قسمتی قرار دارند.
«سام مندز»، كارگردان سرشناس انگلیسی قرار بود كارگردانی جدید ترین قسمت از سری فیلم های «جیمز باند» را برعده بگیرد.
دانیل كرگ هم اكنون در حال انجام مذاكرات نهایی با مسوولین تولید فیلم «خانه رویا» برای پیوستن به این پروژه است.
خانه رویا یك تریلر روانشناسانه است كه توسط «جیم شریدان» ساخته خواهد شد.
فیلمنامه كارجدید شریدان توسط «دیوید لوكا» به نگارش در می آید.
كرگ در این فیلم در نقش مردی ظاهر می شود كه خانواده اش را به شهری كوچك منتقل كرده است و برای یافتن خانه و محل مناسبی برای سكنی با مسائلی خاص روبه رو می شود.
جیم شریدان كارگردان این پروژه با آثار شاخصی چون «پای چپ من» و «در آمریكا» شهرت خاصی درهالیوود یافته است.
خانه رویا با تهیه كنندگی «مورگان گرك» به تولید خواهد رسید.
دانیل كرگ كه اخیرا قرارداد بازی دریك اثر نمایشی در برادوی را به امضا رسانده است با فیلم «نهمین عقاب» در سینما به شهرت رسیده است.
ایسنا
|
|