نمایش پست تنها
قدیمی 08-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

هيچ داوري از ايران به جام ملتهاي آسيا دعوت نشد

این اتفاق تعجب برانگیز است. به نظر من داوران ما از داورانی که انتخاب شده اند بهترند و برای این ادعایم دلایل مستدلی دارم. مطمئنا محسن ترکی و سعید مظفری زاده از داوران سوری ، سنگاپوری ، اماراتی ، قطری و کره جنوبی بهتر هستند

سايت گل - هیچ داوروسطی از ایران برای قضاوت در جام ملت های آسیا انتخاب نشد تا اعتراض های زیاد تیم ها به داوری ها توجیه پیدا کنند.در همین 4 هفته ای که از لیگ برتری می گذرد تا حالا تیم های زیادی به داوری اعتراض کرده اند.

به گزارش گل،مسعود عنایت،رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در گفت و گو با سایت فدراسیون معتقد است که داوران ایرانی از چند نفر از داورانی که انتخاب شده اند بهتر هستند: « از 11 تیم انتخابی برای جام ملتهای آسیا 4 گروه ازبکستان (روشن ایرماتوف)، مالزی (سوبخیدین) ، ژاپن (نی شی مورا) و تیم خلیل الغمدی که کامرانی فر کمک داور آن بود را تشکیل می دهند که این 4 گروه در جام جهانی قضاوت کردند.

2 تیم داوری استرالیا و عمان هم در جام جهانی ذخیره بودند پس می ماند 5 تیم داوری که شامل تیم های امارات ، سنگاپور ، قطر ، سوریه و کره جنوبی که انتخاب این 5 کشور و عدم انتخاب ایران تعجب برانگیز است. به هر جهت لیگ ما از لیگ امارات ، سنگاپور ، سوریه و قطر بهتر است و در دنیا 23 است و جزو کشورهایی هستیم که 4 سهمیه در لیگ قهرمانان داریم در حالی که سنگاپور و سوریه در لیگ قهرمانان سهمیه ندارند. دربی را 2 سال است که داوران ایرانی سوت می زنند . باز هم می گویم که این اتفاق تعجب برانگیز است. به نظر من داوران ما از داورانی که انتخاب شده اند بهترند و برای این ادعایم دلایل مستدلی دارم. مطمئنا محسن ترکی و سعید مظفری زاده از داوران سوری ، سنگاپوری ، اماراتی ، قطری و کره جنوبی بهتر هستند چون در آخرین تست داوران انتخابی برای جام ملت های آسیا سعید مظفری زاده در تست ها که شامل ویدئو تست و تست های آشنایی با قوانین داوری به زبان انگلیسی حتی از روشن ایرماتوف ازبکی نمره بهتری گرفت و اول شد و در میان تمام داوران تنها مظفری زاده بود که جایزه ویژه afc را دریافت کرد.»

با وجود مخالفت با اين انتخاب عنایت می گوید به تصمیم ای اف سی احترام می گذارد و قصد اعتراض ندارد :« ما به انتخاب afc احترام می گذاریم و قصد اعتراض نداریم اما اگر فدراسیون فوتبال و شخص رئیس فدراسیون صلاح بداند از afc بپرسیم که علت عدم انتخاب داور وسط ایرانی چه بوده است. با توجه به اینکه afc نمرات داوران را در تست های که در مالزی می گیرد ، به ما اعلام نمی کند ،ما از عملکرد داوران باخبر نمی شویم.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید