نمایش پست تنها
قدیمی 08-18-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تغيير رياست دانشگاه صنعتي شريف پس از 13 سال

تهران - "سعيد سهراب پور" پس از 13 سال رياست دانشگاه صنعتي شريف، از مسووليت خود استعفا کرده و جاي خود را به "رضا روستا آزاد" معاون پژوهشي و فناوري اش سپرد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، وزير علوم، تحقيقات و فناوري در پاسخ به درخواست استعفاي سهراب پور در نامه اي اعلام کرده است : "بر اساس در خواست جنابعالي و بر خلاف ميل باطني که صرفا به واسطه مشکلات جسمي است با استعفاي شما موافقت مي کنم".

"کامران دانشجو" در ادامه اين نامه آورده است: بي گمان خدمتگزاري به جامعه دانشگاهي کشور و هدايت چرخه گستره آموزش عالي در عالي ترين سطوح علمي توفيق بزرگي همراه با اجر اخروي است که اميدوارم قرين راهتان باشد و اميد است با عنايت به دوستي و صميميت ديرينه اي که اينجانب با جنابعالي دارم کما في السابق قبول زحمت فرموده و همکاري خود را در کميته ها، شوراها و هيات هاي امنا ادامه دهيد.

وزيرعلوم همچنين در حکم انتصاب روستا آزاد به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتي شريف ضمن اشاره به لزوم جلب مشارکت مسوولان و بهره مندي از تجارب اعضاي هيات علمي اين دانشگاه، بر ضرورت حفظ بيت المال و اعمال سياست هاي موثر به منظور صرفه جويي در هزينه ها و رعايت دقيق مقررات و تلاش در جهت تربيت دانش آموختگاني قانون پذير با نگرش ارزشي و معنوي تاکيد کرده است.

روستا آزاد، استاد دانشکده مهندسي شيمي نفت دانشگاه صنعتي شريف بوده و پيش از اين مسووليت معاونت پژوهشي و فناوري اين دانشگاه را عهده دار بوده است.

سهراب پور نيز به عنوان عضو هيات علمي دانشکده مکانيک دانشگاه صنعتي شريف و همچنين با عضويت در کميته هاي تخصصي و هيات امنا به همکاري خود با اين دانشگاه مادر ادامه خواهد داد.