نمایش پست تنها
  #46  
قدیمی 08-18-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

رابطه ی بین روزه و شماره عینک شما
آیا افرادی که چشمشان ضعیف است با روزه گرفتن شماره عینکشان بالاتر می رود؟
نتایج یک مطالعه نشان می دهد:روزه داری در ماه رمضان در مردان بالای بیست و دو سال با عیوب انکساری نزدیک بینی باعث افزایش شماره عینک نمی شود.
این مطالعه با هدف بررسی تاثیر روزه داری بر مقدار میوپی(نزدیک بینی) در طی ماه مبارك رمضان توسط دکتر علی صالحی استادیار گروه چشم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و جمعی از همکارانش صورت گرفته است.
نزدیك بینی از شایع ترین نوع عیوب انكساری چشم است و تغذیه از جمله عوامل متعددی است كه در ایجاد میوپی بسیار موثر است و با توجه به روزه داری در ماه رمضان این بررسی انجام شده است.
قبل از ماه مبارك رمضان كلیه افراد تحت معاینه كامل چشمی قرار گرفتند و عیب انكساری آنها با روش Cycloplegic refraction اندازه گیری شد.پس از پایان ماه مبارك رمضان در افرادی كه توفیق روزه داری به مدت حداقل 29 روز را داشتند مجدداً معاینات چشمی شامل حدت بینایی و عیب انكساری و معاینه با Slit lamp و فوندوسكپی انجام شد و نتایج قبل و بعد از روزه داری با استفاده از آزمون t زوج مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
نتایج نشان داد:روزه داری در افراد مذكر بالای 22 سال موجب تغییر مقدار میوپی عیوب انکساری نزدیک بینی نمی شود.
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید