08-19-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پروین: کریمی چهار روز دیگر به استیل آذین برمیگردد
به گزارش شبکه ایران، علی پروین که امروز در موضعگیری رسمی از اقدام مدیرعامل باشگاه استیل اذین به شدت انتقاد کرده بود و در طول بازی استیل آذین و مس کرمان از سوی هواداران استیل آذین به شدت مورد تشویق قرار گرفت در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی گفت:« بحث علی کریمی یک مشکل خانوادگی استیل آذین بود و نباید مسئولان تیم آن را رسانهای میکردند.»
وی ادامه داد:« جلسه روز گذشته هیات مدیره باشگاه نشان داد که این بازیکن به زودی به استیل آذین باز خواهد گشت. من روز گذشته با مالک باشگاه استیل آذین گفت و گویی داشتم که او خبر از برطرف شدن مشکل کریمی ظرف 4 روز آینده داد.»
سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص حضور در ورزشگاه گفت:« استیل آذین تیم دوم من است و آمدهام تا از بازی این تیم در لیگ برتر لذت ببرم. فردا نیز برای دیدار تیم فوتبال پرسپولیس به ورزشگاه آزادی خواهم رفت اما امیدوارم برخی افراد مرا مقابل هیچ بازیکن، مربی و یا مدیری قرار ندهند زیرا پروین به هیچ وجه پستی در فوتبال نمیخواهد.»
پروین در خصوص سطح دهمین دوره لیگ برتر فوتبال گفت:« اظهار نظر در خصوص این دوره زود است اما معتقدم هر تیمی که در هفتههای نخست امتیازات لازم را بدست آورد آسودهتر میتواند به قهرمانی این رقابتها امیدوار باشد.»
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در خصوص عملکرد این تیم برای حضور در جام ملتهای آسیا گفت:« حالا که قرار است قطبی در راس کادر فنی تیم ملی بماند باید از او حمایت کرد زیرا تیم ما بازیهای سختی دارد و برای انتقاد باید منتظر نتایج آن ماند. »
منبع
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|