08-19-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مايلي کهن : برخي در ماجراي علي کريمي سعي بر سوء استفاده دارند
سرمربي تيم فوتبال سايپا چهارشنبه شب پس از پيروزي سه بر دو تيمش برابر ملوان انزلي در مصاحبه با خبرنگاران گفت : هم علي کريمي براي من عزيز است هم سردار آجرلو ولي يک سري دارند از آب گل آلود ماهي مي گيرند .
به گزارش ايرنا، " محمد مايلي کهن "خاطرنشان کرد : زماني که علي کريمي را از اردوي اردبيل بيرون کردند فقط من از کريمي دفاع کردم ولي شما ديديد کسي از کريمي دفاع کند .
وي متذکر شد : اينها يک جريان هدفدار است که برخي دارند از آن سوء استفاده مي کنند.
وي با تاکيد بر افشاي باند بازي در فوتبال گفت : باند و باند بازي ها و بده بستانها در فوتبال را افشا مي کنم .
" محمد مايلي کهن " در مورد اختلافاتش با دادرس ( مشاور باشگاه سايپا) اظهار داشت : من عيبهاي زيادي دارم ولي ايشان که ادعاي مسلماني دارند چرا در تلويزيون پرده دري مي کنند و مي گويند مايلي کهن سه داور را زد و از فنس بالا رفت .
وي افزود: چرا دادرس اين را نمي گويد تيم ملي فوتسال ايران با مايلي کهن چهارم جهان شد ، تيم ملي ايران با مايلي کهن سوم آسيا شد و نمي گويد مايلي کهن کاپ اخلاق گرفته است.
مايلي کهن خاطرنشان کرد: مگر من در مصاحبه قبلي ام چه گفته بودم ، آنها پرسيدند چرا از انصاري فرد استفاده نکردي من گفتم تشخيص دادم در فهرست 18 نفره نباشد ولي دادرس در پاسخ آنها گفت : انصاري فرد سرما خورده و من متذکر شدم که باشگاه مديرعامل و سرمربي دارد و نيازي به پاسخگويي دادرس نيست .
مايلي کهن تصريح کرد: اتفاقاتي که افتاد کاملا يک جريان هدايت شده توسط مزدک ميرزايي و آقاي دادرس است . به نظر شما آقاي دادرس کجاي فوتبال اين مملکت است که هنوز صحبت هاي من در تلويزيون پخش نشده آقايان پيشاپيش از آقاي دادرس مصاحبه مي گيرند و همزمان با صحبتهاي من در برنامه 90 پخش مي کنند .
وي افزود: حداقل اجازه مي دادند حرفهاي من اين هفته پخش مي شد هفته بعد مي رفتند از دادرس جواب مي گرفتند ولي مطمئن باشيد که اينها همه هدايت شده است.
منبع
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|