نمایش پست تنها
قدیمی 08-19-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool ابراهيم زاده: مجموعه ذوب آهن با اقتدار به دنبال موفقيت است

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن پس از برتري تيم خود در شهرآورد اصفهان، گفت: مجموعه باشگاه ذوب آهن با اقتدار و همبستگي به دنبال موفقيت در مسابقات ليگ برتر است.

به گزارش چهارشنبه شب ايرنا، "منصور ابرهيم زاده" در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: ما براي برتري برابر سپاهان تقسيم کار کرده بوديم تا در دقايق ابتدايي حملات حريف را کنترل کرده و سپس به دنبال گلزني باشيم.

وي افزود: حضور محرم نويدکيا باعث شده بود تا خط مياني سپاهان بسيار قدرتمندتر از قبل باشد که خوشبختانه به خوبي حريف را کنترل کرديم.

ابراهيم زاده ادامه داد: سپاهان در نيمه دوم با وارد کردن "يانوش" و "بيگ زاده" حملات گسترده اي را بر روي دروازه ما طراحي کرد اما خط دفاعي ما بخوبي وظايف خود را انجام داد، ضمن اينکه در نيمه دوم از فضاي پشت خط دفاعي سپاهان استفاده کرديم هرچند فرصت هاي گلزني را از دست داديم.

وي گفت: تيم هاي قهرمان و نايب قهرمان فصل گذشته ديدار سطح بالايي را به نمايش گذاشتند و بسيار خوشحالم که 3 امتياز اين ديدار در اصفهان باقي ماند.

ابراهيم زاده در خصوص خط خوردن شهاب گردان دروازه بان ذوب آهن از تيم ملي گفت: به بازيکنان تذکر داده ام که در مصاحبه هاي خود در خصوص مربيان تيم هاي ديگر صحبت نکنند و معتقدم افشين قطبي دوباره گردان را به تيم ملي دعوت خواهد کرد، هر چند خط خوردن از تيم ملي انگيزه اين دروازه بان را چند برابر کرده است.

وي در خصوص ديدار ذوب آهن با نماينده کره جنوبي در ليگ قهرمانان آسيا گفت: ما 26 شهريور ماه با پوهانگ کره جنوبي بازي داريم و روز شنبه هفته آينده نشستي را با افشين قطبي برگزار مي کنيم تا از تجربياتي که وي از مربيگري در اين کشور به دست آورده است استفاده کنم و نماينده خوبي براي فوتبال ايران باشيم.
تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته پنجم ليگ برتر با يک گل همشهري خود سپاهان را شکست داد.

منبع

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید