08-19-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مظلومي: استقلال روز به روز بهتر مي شود
سرمربي تيم استقلال تهران گفت: اگرچه هنوز به تيم کاملي تبديل نشده ايم اما با ادامه روند فعلي روز به روز به شرايط آرماني نزديک تر مي شويم.
به گزارش چهارشنبه شب ايرنا، "پرويز مظلومي" در نشست خبري پس از ديدار تيم هاي استقلال و پيکان قزوين اظهار داشت: بازي خوب تيم پيکان در نيمه اول تمام برنامه هاي ما را به هم ريخت اما در نيمه دوم با تغيير برنامه ها و فرار از آفسايد گيري هاي حريف موفق شديم 3 بار به گل دست پيدا کنيم.
وي افزود: بدن بازيکنان تيم استقلال پس از بازي با استيل آذين هنوز خسته بود و در شرايط آرماني قرار نداشت.
مظلومي در مورد شرايط "مجتبي جباري" گفت: اين بازيکن از ناحيه بيني مصدوم شد و به دليل ادامه خونريزي وي را تعويض کرديم.
سرمربي تيم استقلال درباره وضعيت آمادگي "آرش برهاني" اظهار داشت: برهاني آماده بازي در اين ديدار بود اما به دليل محروميت فرهاد مجيدي و پژمان منتظري در بازي بعدي مقابل نفت تهران براي بازي دادن به وي ريسک نکردم.
وي تاکيد کرد: با داشتن 25 بازيکن خوب و آماده در بازي هاي سخت پيش رو از نظر بازيکن با نگراني خاصي رو به رو نيستيم.
مظلومي در پاسخ به سوالي درباره خروج زودهنگام بعضي از بازيکنان نيمکت نشين استقلال پيش از پايان بازي گفت: من همه بازيکنان تيم را مانند فرزندانم دوست دارم اما اگر قرار باشد بازيکني به هر دليلي در روند تيم اختلال ايجاد کند کوتاه نخواهم آمد و او را از تيم کنار مي گذارم.
وي در پايان تاکيد کرد: براي ما استقلال از هرچيزي مهمتر است و همدلي و اتحادي که هم اکنون در تيم به وجود آمده است ما را به سوي موفقيت هدايت خواهد کرد.
منبع
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|