08-19-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تیموریان به اصفهان نرفته است/ پای یک تیم اماراتی در میان است
به احتمال فراوان امشب آخرین تصمیم درمورد تیموریان و اینکه آیا به سپاهان می پیوندد یا نه گرفته می شود.
برخلاف اخبار رسیده و اینکه گفته می شد آندرانیک تیموریان به اصفهان رفته تا برای سپاهانی شدن با مسئولان این تیم مذاکره کند آندو در تهران است و در ورزشگاه آرارات به صورت اختصاصی تمرین می کند.
البته بر اساس اخبار رسیده مدیر برنامه های آندو مذاکرات اولیه را برای این انتقال انجام داده اما اینکه او به طور حتم به سپاهان بپیوندد هنوز مشخص نشده است.
یکی از نزدیکان تیموریان در این مورد می گوید:«من شنیده ام که قرار است بعد از بازی امشب جلسه ای در باشگاه سپاهان برگزار شود تا در خصوص انتقال آندو تصمیم گیری شود.»
این اتفاق در حالی قرار است بیفتد که آندو پیش از این و در گفت و گو با یکی از خبرگزاری ها گفته بود که با هر تیمی که قرار داد ببندد،قراردادش کوتاه مدت است و در ماه ژانویه به بلکبرن می پیوندد!این حرف را ناظمی مدیر برنامه های او تایید می کند و می گوید«من در حال حاضر در امارات هستم و با یکی از تیم های اماراتی مذاکره می کنم.قضیه سپاهان هم آن طور نیست که بعضا در مطبوعات مشاهده می شود.از طریق برخی از واسطه ها پیغام هایی رسیده است اما هنوز به طور مستقیم با آنها وارد مذاکره نشده ایم»
ناظمی ادامه می دهد:«آندو یک سری شرایط ویژه دارد که یکی از آنها بازی کردن تا ماه ژانویه برای تیم جدیدش است.به این صورت که اگر او در ماه ژانویه از تیم های انگلیسی پیشنهاد داشت قراردادش فسخ و مذاکرات با تیم جدید آغاز شود.البته این را هم بگویم که چند تیم دیگر ایرانی هم هستن که آندو را می خواهند اما باید ببینیم آنها این شرایط را قبول می کنند یا نه؟»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|