نمایش پست تنها
  #32  
قدیمی 08-20-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool رئیس کمیته استیناف: آقای دایی لازم نبود آدم ببری ، می توانستی مصاحبه کنی!

نود- 5 شنبه-28/5/89

رئیس کمیته استیناف در پاسخ به علی دایی گفت:« نیازی به چماق دار بردن به فدراسیون فوتبال نداشته است.»

او ادامه داد:« دایی اگر در این نه ماه حتی اگر یک نامه می نوشت و یا مصاحبه می کرد ، دیگر نیازی نبود بخواهد برای گرفتن حقش آدم به فدراسیون می برد.» البته دایی هم این گفته ها را رد می کرد . او که وکیلش را به برنامه برده بود با کمک های آنها سعی می کرد تا گفته های رئیس کمیته استیناف را به چالش بکشد. دایی در پایان گفت:« اگر تیم ملی به عربستان نمی باخت و من اخراج نمی شدم باز هم می گفتید که توافق مالی نداشتیم؟»

صالحی هم در پاسخ گفت:« من که دایی را اخراج نکردم. اصلا در کجای دنیا برای کار انجام نشده پول می خواهید؟»و دایی دوباره جواب داد:« پس مربیانی که اخراج می شوند آیا پول نمی پیرند؟ من اصلا در این ماجرا دنبال گرفتن پول نیستم اما دنبال احقاق حقم هستم. می خواهم بگویم حقم است. قوانین می گوید باید سه سال پول مرا می دادند.»

در پاسخ به این گفته دایی ، فردوسی پور گفت:« شما از زمانی که تیم گرفتید دیگر حقی برای تان در نظر گرفته نمی شود . »
و دایی دوباره پاسخ داد:« چطور بر اساس متممی که من ندیدم و امضا نکردم نمی توانستند حکم بدهند. اگر این پول را هم می گرفتم جلوی فدراسیون فوتبال یک یتیم خانه می زدم و اصلا پولی را به خانه نمی بردم.»

منبع
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید