نمایش پست تنها
قدیمی 08-21-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb برهانی:موقعیتم در استقلال مهم‌تر از تیم ملی است

شبکه ایران - به دنبال محرومیت فرهاد مجیدی از همراهی تیم استقلال در بازی با نفت تهران ،پرویز مظلومی چشم به آرش برهانی دوخته تا در این بازی مهم مشکل خط حمله تیمش را حل کند.در آستانه این بازی اما خیلی‌ها به دنبال این پاسخ این سوال هستند که آیا برهانی می‌تواند برای استقلال به میدان برود یا خیر؟

آرش درگفت و گویی اختصاصی با شبکه ایران در این باره توضیحات لازم را می‌دهد:"در بازی با پیکان هم آماده بودم و می‌توانستم برای استقلال بازی کنم اما آقای مظلومی در آن بازی ریسک نکرد و به من بازی نداد.من هم با این موضوع مشکلی نداشتم و صبر کردم نوبت بازی ام فرا برسد.از لحاظ آمادگی بدنی در شرایط مطلوبی قرار دارم و فقط کمی دوری از شرایط مسابقه من را آزار می دهد.با این حال در بازی با نفت تهران سعی می‌کنم با همه وجود در خدمت استقلال باشم و با همه وجود در خط آتش بازی کنم."

برهانی در ادامه حرف های خود به غیبت فرهاد مجیدی در این بازی اشاره می‌کند:"فرهاد در بازی‌های اخیر استقلال خیلی خوب کار کرده و قطعا نبودش در ترکیب به چشم می‌آید.آقا فرهاد همیشه در خدمت تیم است و من هم تلاش می‌کنم مانند او باشم."

برهانی با اشاره به غیبت دیگر بازیکنان استقلال در این بازی به حرف‌هایش ادامه می‌دهد:"پژمان منتظری و مجتبی جباری از بازیکنان بسیار تاثیر گذار ما هستند.باید در این بازی همه تلاش کنیم تا جای خالی ستاره‌های استقلال حس نشود.مطمئن هستم دیگر بازیکنان استقلال می توانند به خوبی جای خالی آن‌ها را پر کنند."

رقابت فشرده استقلال در خط حمله وقتی به چشم می‌آید که می‌بینیم دیگر مهاجمان استقلال توانستند درغیاب برهانی گل‌های زیادی به ثمر برسانند.این وضعیت کار برهانی را برای تداوم حضور در ترکیب استقلال بسیار سخت و دشوار خواهد کرد.برهانی سعی می‌کند به این موضوع نگرانی نشان ندهد:"قطعا گل زدن دیگر بازیکنان در خط حمله رقابت را برای من خیلی سخت و فشرده خواهم کرد اما من هم بیکار نمی‌نشینم و با رسیدن به فرم بدنی مطلوب رقیبی جدی برای آن ها خواهم بود.از گل‌هایی که دیگر بازیکنان زدند نمی‌ترسم چون به توانایی‌ها خودم اعتقاد دارم و می دانم اگر به شرایط ایده آل برسم می‌توان به راحتی در خط حمله بازی کنم."

برهانی در بخش دیگری از حرف‌های خود به تیم ملی اشاره می کند.در حالی که این روزها همه نگاه‌ها به تیم ملی دوخته شده و خیلی‌ها می‌خواهند بدانند آیا در لیست تیم ملی قرار دارند یا خیر برهانی به ماجرای تیم ملی چندان توجهی نمی کند:"در مقطع فعلی هیچ توجهی به تیم ملی ندارم.به دست آوردن جایگاهم در استقلال مهم تر از دعوت شدن به تیم ملی است.من مدتی از شرایط بازی دور بودم و تنها چیزی که برایم خیلی مهم است اینه بتوانم زودتر به شرایط مسابقه برسم.البته بازی کردن در تیم ملی برای هر کسی می تواند افتخار بزرگی باشد اما من تا وقتی در ترکیب استقلال جا نیفتاده باشم نمی توان به تیم ملی فکر کنم."

بازیکنان استقلال چه اندازه نسبت به تیم نفت شناخت دارند؟آرش برهاین تنها شناخت تیمش به استقلال را مربوط به بازی این تیم در تورنمنت ولایت تهران می داند:"از تیم نفت شناخت آن چنانی نداریم.اما با این تیم در جام ولایت بازی کردیم.همان طور که می بینید تیم نفت تهران در لیگ نتایج بسیار خوبی گرفته و در جایگاه نسبتا خوبی هم قرار دارد.ما نباید فکر کنیم که چون نفت تازه به لیگ برتر آمده پس تیم ساده ای است.باید با جدیت مقابل این تیم به میدان برویم.نفت از بازیکنان خوبی بهره می برد.این را هم در جام ولایت مشاهده کردیم و هم در بازی هایی که این تیم طی هفته های اخیر انجام داده است.اما اگر اتفاق خاصی نیفتند می توانیم این تیم را در بازی هفته ششم شکست بدهیم."

برهانی کسب امتیاز این بازی را هم بسیار مهم می داند:"اگر نتوانیم امتیاز این بازی را به دست آوریم از کورس مدعیان عقب می مانیم.استقلال به برتری مقابل نفت نیاز دارد .در حال حاضر در جدول شرایط مطلوبی نداریم و باید هر چه زودتر خودمان را به بالای جدول برسانیم."

منبع
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید