08-23-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نوری بازیکن برتر پرسپولیس در بازی با راه آهن
پراید، پاداش ویژه بهترین بازیکن پرسپولیس در لیگ دهم
سرپرست موقت پرسپولیس در جمع بازیکنان این تیم اعلام کرد، هر بازیکنی بتواند عنوان بهترین بازیکن فصل پرسپولیس را به دست بیاورد و کادر فنی از عملکرد وی به شکل تمام عیار راضی باشند،وی یک دستگاه پراید را به عنوان پاداش به وی اعطا خواهد کرد.
به گزارش شبکه ایران، حبیب کاشانی که دیشب در جمع بازیکنان پرسپولیس در اردوی پیش از بازی با شاهین بوشهر حضور یافته بود، اعلام کرد:« ما در هر بازی بهترین بازیکن میدان را انتخاب میکنیم. در پایان فصل، بازیکنی که رکورد معرفی شدن به عنوان بهترین بازیکن هر بازی را در اختیار بگیرد، به عنوان بهتربن بازیکن فصل پرسپولیس، یک دستگاه پراید تعلق میگیرد.»
کاشانی این پاداش را با مشورت علی دایی انتخاب و در جمع بازیکنان اعلام کرد.
نوری بهترین بازیکن بازی راه آهن شد
در ادامه این نشست بازیکنان برتر تیم فوتبال پرسپولیس در بازی برابر راه آهن تهران معرفی شدند.
امیرحسین فشنگچی، هادی نوروزی و محمد نوری سه بازیکنی بودند که حبیب کاشانی با مشورت تعدادی از کارشناسان انتخاب و آنها را معرفی کرد.این سه بازیکن پاداش خود را از محمود خوردبین دریافت میکنند.
محمد نوری به عنوان بهترین بازیکن بازی برابر راه آهن انتخاب و معرفی شد.پس از انتخاب نوری به عنوان بهترین بازیکن این بازی که در برنامه پرسپولیسیها در اردوی هتل اسپیناس صورت گرفت، دیگر بازیکنان و کادر فنی به افتخار او ایستادند و وی را تشویق کردند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|