نمایش پست تنها
  #135  
قدیمی 08-23-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: نصف جهان
نوشته ها: 9,286
سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

یدالله اکبری: من کراک فروش نیستم !

به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت می‌زند

سايت گل - نشانیهایی که در گزارش یکی از روزنامه ها درباره فوتبالیست اعدامی آمده بود به هافبک سابق استقلال می‌خورد. فوتبالیستی که گفته می‌شود به دلیل تولید کراک زیر تیغ اعدام قرار دارد.

یدالله اکبری بازیکنی است که در مظان این اتهام قرار دارد و از خودش دفاع کند. اکبری گفت: برای روزنامه‌ای که باسابقه ورزشی من بازی کرده متأسفم. من ورزشکاری هستم که همیشه سالم زندگی کرده‌ام و به هیچ فردی باج نداده‌ام اما حالا به آسانی با آبروی من بازی کرده‌اند.

وی ادامه داد: زندگی خوبی دارم و سابقه‌ام برای همه روشن است. افرادی که باسابقه ورزشی من بازی کرده‌اند .... هستند! به جای اینکه از من به عنوان فوتبالیستی که سالم زندگی کرده قدردانی کنند اینچنین تهمت می‌زند حتما از آن روزنامه‌ای که چنین اتهامی را به من نسبت داده شکایت می‌کنم تا اعاده حیثیت کرده باشم.

اکبری افزود: من با ثروتی که دارم می‌توانم آن روزنامه را بخرم و آزاد می‌کنم. نه احتیاجی به فوتبال دارم و نه چیز دیگر. اگر می‌خواستم به این آقایانی که الان به من تهمت می‌زنند باج بدهم الان 200 بازی ملی داشتم. متأسفانه در ایران هر کسی که سالم‌تر زندگی کند چنین برخوردهایی با او انجام می‌شود.

متأسفانه برخی از فوتبالیستها آنقدر به این آقایان باج داده‌اند که آنها از همه توقع دارند. من هم چنین باج نداده‌ام الان به تولید مواد مخدر متهم شده‌ام. .
__________________
مدت ها بود سه چیز را ترک کرده بودم
شعر را... ماه را.... و تو را ...
امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید