08-23-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شايعه در قزوين: دست به يكي بازيكنان به نفع كريمي
از هم گسيختگي باشگاه و حاشيههاي ويرانكننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نميكرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد
سايت گل ـ بعيد است كه حقيقت داشته باشد. وقتي به صادق درودگر سرپرست تيم زنگ ميزنيم و در اينباره سوال ميكنيم با قاطعيت مسأله را انكار ميكند اما مشخص است كه ذهن او هم درگير اين مشكل است برگرديم به اول داستان شايعه چيست؟ شايعه اين است كه بازيكنان كليدي استيل آذين در بازي مقابل پيكان طوري بازي كردند كه تيم ببازد.
اين اتفاقي است كه هيچ دليلي براي اثبات آن وجود ندارد اما آنهايي كه بازي استيل مقابل پيكان را ديدهاند عقيده دارند تا كريمي نباشد آش همين است و كاسه همان! استيل آذين بعد از شروع طوفاني و كسب 7 امتياز حالا از سه بازي بعدي فقط 2 عدد آن را اندوخته است كه 5 امتياز از دست رفته دو بازي آخر كاملا متأثر از ماجراهاي علي كريمي بوده است.
از هم گسيختگي باشگاه و حاشيههاي ويرانكننده بعد از اخراج علي كريمي كار را به جايي رسانده كه در پايان مسابقه ديشب هيچ خبرنگاري از هيچ كس سوالي نميكرد مگر آنكه كلمه علي كريمي در آن نباشد و جالب اينكه همه پاسخها حول و حوش بازگشت او بود از اشجاري و مهدويكيا گرفته تا تمباكوويچ و بقيه ...
صادق درودگر در پاسخ به اين سوال كه آيا اتحاديه در بين بازيكنان براي بازگشت كريمي وجود دارد ميگويد:«البته همه دوست دارند كريمي به تيم بازگردد اما چيزي كه مدنظر شماست اتفاق نيفتاده است به نظر من اين يك شكست به موقع بود تا ما به خودمان بياييم. از آن شكستهايي كه خيلي به موقع نصيب ما شد.»
آنچه كه در استيل آذين اتفاق افتاد به سمت و سويي رفت كه حالا همه فراموش كردهاند كه علي كريمي جرقههاي تندي را در مصاحبههاي تند عليه مديرعامل زد. بله، بيتدبيري گاهي مبارزه با بازيكنسالاري را تبديل ميكند به ... همين، خود بازيكنسالاري.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|