نمایش پست تنها
قدیمی 08-24-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb روزنامه دي ناوارا مدعي شد، هواداران اوساسونا به نكونام و شجاعي اعتراض كردند

روزنامه «دي ناوارا» نوشت: هواداران اوساسونا به جواد نكونام و مسعود شجاعي اعتراض كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فوتبال اوساسونا شب گذشته در جريان يك ديدار دوستانه رو درروي رئال سوسيداد قرار گرفت و بازي را با يك گل واگذار كرد.
به نوشته روزنامه دي ناوارا در اين ديدار كه در وزشگاه شهر پمپلونا برگزار مي‌شد، هواداران اوساسونا هنگام ورود جواد نكونام و مسعود شجاعي به زمين با فريادهاي بلند و سوت‌هاي ممتد نسبت به تاخير 4 روزه آنها در تمرينات پيش فصل اعتراض كردند.

در ادامه گزارش اين روزنامه آمده است: هواداران اوساسونا با آوردن پارچه‌اي كه روي آن نوشته شده بود "من نمي‌بخشم" غيبت بازيكنان ايراني اوساسونا را در تمرينات پيش فصل اين تيم غيرموجه خواندند.

اين روزنامه ايالت پمپلونا در پايان نوشته است: به نظر مي‌رسد كه علاوه بر باشگاه، مردم اوساسونا نيز از توجيه‌هاي بازيكنان ايراني راضي نيستند و نسبت به مذاكره نكونام با تيم تركيه‌اي خواهانش واكنش نشان داده‌اند.

اين روزنامه پيش از اين نيز چند بار ديگر گزارش‌هاي منفي‌اي از وضعيت دو ملي‌پوش ايراني اوساسونا منتشر كرده بود.

منبع: ایسنا
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید