نمایش پست تنها
قدیمی 08-24-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اتفاقات هفته ششم لیگ برتر؛ از طلسم جلالی در کرمان تا صدرنشینی پرسپولیس

سایت گل-در هفته ششم لیگ برتر 25 گل در 9 بازی به ثمر رسید که میانگین 7/2 گل به ازای هر بازی را در بر داشت.

*پرگل ترین بازی فصل در هفته ششم ثبت شد که تیمهای صبا و شهرداری به تساوی 4-4 رسیدند و 8 گل در یک بازی به ثمر رسید.

*امیرحسین فشنگچی از پرسپولیس و مجید حیدری از پاس دو بازیکن اخراجی هفته ششم بودند.

*هواداران تراکتورسازی و نفت آبادان برای اولین بار در این فصل در ورزشگاه حاضر شدند. این دو تیم از دو بازی خانگی با حضور تماشاگر محروم بودند.

*تعداد تماشاگران لیگ برتر در هفته ششم به 160 هزار نفر رسید که بیشترین تعداد تماشاگر نیز در بازی تراکتورسازی و ملوان با 60 هزار نفر ثبت شد.

*تیمهای راه آهن و پیکان برای اولین بار در این فصل موفق به پیروز ی شدند. راه آهن سایپا را برد و پیکان نیز استیل آذین را شکست داد.

*در پایان هفته ششم لیگ برتر برای تمام تیمها در ستون باخت جدول لیگ برتر حداقل یک باخت ثبت شده است. ذوب آهن و استیل آذین تیمهای بدون شکست لیگ برتر در این هفته باختند.

*مجید جلالی با تیم فولاد برای سومین بار متوالی در کرمان باخت تا خود وی نیز باورش شود که در کرمان طلسم شده است!

*تیم پرسپولیس پس از 73 هفته صدرنشین لیگ برتر شد. این تیم آخرین بار در هفته 34 فصل 86 لیگ برتر صدرنشین شده بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید