08-24-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شليك منور در ورزشگاه آزادي براي اولينبار اتفاق افتاد
سايت گل ـ در اواسط نيمه دوم بازي جسمي به ميان چمن ورزشگاه آزادي افتاد كه براي بينندگان تلويزيوني كه چندان قابل شناسايي نبود اين شي نورزا كه تقريبا پشت محوطه جريمه پرسپوليس فرود آمده بود بعد از دقايقي توسط مازيار زارع به بيرون انتقال داده شد و زماني كه مازيار آن را به كنار خط ميبرد مشخص شد كه اين شي نوراني چتري به همراه خود دارد.
حاضران ورزشگاه آزادي و مأموران انتظامي كه با اين صحنه متعجب شده بودند سر خود را به سمت هواداران بوشهري چرخاند. اين يك گلوله منور بود كه البته از نوع جنگي اما تنها در روزهاي چهارشنبه سوري و امثال هم مورد استفاده قرار ميگيرد و از طريق يك تپانچه مخصوص شليك ميشود.
اين اتفاق باعث شد مأموران انتظامي به سرعت واكنش نشان داده و براي دستگيري خاطي وارد به سمت سكو هواداران بوشهري بروند و در حالي كه طرفداران ميگفتند اين منور چيز خاصي نيست و ما در بندر براي شناسايي كشتيها از آن استفاده ميكنيم فرد خاطي دستگير شد، البته در اين بين مقاومتي هم صورت گرفت كه باعث تشنج و درگيري شد.
نكته جالب هم اين بود كه طرفداران پرسپوليس شعار ميدادند «نيروي انتظامي همكاري همكاري ...» اين قائله با اعتراض مديرعامل شاهين بوشهر به پايان رسيد. اما پيش از اين هيچ كس به ياد ندارد چنين اتفاقي در ورزشگاه آزادي رخ بدهد. راستي اين تپانچه چگونه از گيتهاي بازرسي رد شده و به داخل ورزشگاه آورده شده؟
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|