صادقي: اگر صدرنشيني ميخواهيم نبايد راحت امتياز از دست بدهيم
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: اگر ميخواهيم به صدر جدول ليگ برتر برسيم نبايد مثل بازي
با نفت امتيازات را راحت از دست بدهيم.
اميرحسين صادقي در مورد وضعيت خود، خط دفاعي استقلال و بازي با سپاهان صحبتهايي را
مطرح كرده كه در زير ميخوانيد:
* براي تماشاي فيلم به باشگاه رفته بوديد؟
بله، فيلم بازي با نفت تهران را تماشا كرديم و با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شديم. قرار است
در اين چند روز روي كارهاي تاكتيكي كار كنيم.
* از بازي سخت روز جمعه بازي بگو.
بازي با سپاهان مثل تمام بازيهاي ديگر 3 امتياز دارد و معتقدم ديدار سنگين براي هر دو تيم به
حساب ميآيد. اگر بخواهيم فاصله خود را با تيمهاي صدر جدول كم كنيم بايد در بازيهاي آتي
برنده از زمين خارج شويم و اينقدر راحت امتيازات را از دست ندهيم. تيم ما تنها براي كسب 3
امتياز مسابقه مقابل سپاهان به ميدان ميرود و در اين راه از هيچ تلاشي فروگذار نخواهيم بود.
*فكر ميكني برخورد هواداران با بازيكناني كه قبلا در استقلال بازي كردند چگونه است؟
هواداران استقلال آنقدر فهيم هستند كه بد و خوب را تشخيص بدهند. خسرو حيدري بازيكني
است كه براي استقلال زحمت كشيده، هر چند كه ناراحتي هواداران طبيعي به نظر ميآيد اما
اميدوارم آنها رعايت حال اين بازيكنان را بكنند تا مسئله حادتر از آن چيزي كه در ابتداي فصل
بود نشود.
* در اين چند روز در خصوص وضعيت ظاهري بازيكنان و حضور آنها در تركيب اصلي
صحبتهاي حاشيهاي زيادي مطرح شد، تو جزو نفراتي بودي كه به خاطر نيمكتنشينيات
حاشيههاي زيادي را تحمل كردي.
پس از بازي با استيلآذين خبرنگار تلويزيون به من گفت خوشقيافه شدي و من در پاسخ او گفتم
منظورت را متوجه نميشوم، قيافه من و ظاهرم به كسي ارتباط ندارد اما متأسفانه آن خبرنگار
سؤال خودش از من را پخش نكرد و باعث ايجاد شك و شبهه براي رسانهها شد. حتي به او گفتم
كه از من سؤال فني بپرسيد و با اين كار خواستم به او ثابت كنم كه وارد حاشيه نميشوم.
* اما در خصوص بازي نكردن و غيبتت در بازيهاي ابتدايي فصل اعتراضهاي زيادي داشتي!
اينگونه نيست، من به كسي اعتراض نكردم فقط از من پرسيدند چرا در تركيب نيستي من هم در
جواب پاسخ دادم اين مسئله را بايد سرمربي تيم جواب بدهد نه من. حالا هم ميگويم هر زمان كه
سرمربي تشخيص دهد تمرين ميكنم و تابع تصميمات كادر فني خواهم بود.
* به نظر تو خط دفاع استقلال به آمادگي رسيده است؟
هرچند كه در دو بازي اخير گلي دريافت نكرديم اما هنوز كار داريم و بايد سختتر تمرين كنيم تا
به آمادگي كامل برسيم.