قول رسول خطیبی به هواداران در مصاحبه با گل : هر مسابقه یک گل ؛روی من حساب کنید
واقعیت اینست تیم های پر طرفدارچشمشان به سکو هاست وتراکتورهم از این مقو له جدا نیست و50 "60د رصد توان تیم های مردمی هوادارانشان هست ودر مقا بل ملوان دیدید که همه بازیکنان با انگیزه وروحیه فو ق العاده ظا هرشد
سایت گل -رسول خطیبی ستاره تراکتورسازی در بازی مقابل ملوان بود. او با روحیه و با تکنیک بسیار بالا بلای جان مدافعان ملوان بود. رسول که جوگیر شده قول داد در هر بازی یک گل بزند....مصاحبه او با سایت گل را بخوانید:
ضمن تبر یک پیروزیتان لطفا در مورد بازی تو ضیح دهید ؟
تراکتوربعد از5هفته دوری از تما شاگرانش که واقعا از نظر روحی وروانی بر روی همه بچه ها تاثیر منفی گذاشته بود توانست در یک شب بیاد ماندی 90 دقیقه تشویق بی امان هواداران خود رابا این برد شیرین بدهد وخصو صا با توجه به انتظاری بیشتری که از من ومسعود ابراهیم زاده بعنوان بازیکن بومی دارند توانستیم با گل های خود گو شه ای ازمحبت های انها را جبران کنیم.
تشویقهای بی امان چه تا ثیری درکسب این برد داشت؟
واقعیت اینست تیم های پر طرفدارچشمشان به سکو هاست وتراکتورهم از این مقو له جدا نیست و50 "60د رصد توان تیم های مردمی هوادارانشان هست ودر مقا بل ملوان دیدید که همه بازیکنان با انگیزه وروحیه فو ق العاده ظا هرشدندواگرتماشا گران ما همیشه همانی باشند که دیشب بودند مطمئن بدانید هیچ تیمی رایارای مقا ومت در مقا بل تراکتور نخواهد بود .
خود شما دیشب خیلی پر انگیزه نشان دادید ایا این روند ادامه خواهد داشت ؟
البته تمام تیمهای که بازیکن جدید جذب میکنند 4و5 هفته اول مشکلاتی را دارندوهمانطوری که فراز کمالوند هم در مصا حبه ها یش گفته انشا ا...بعد از این چهره واقعی تراکتور را شاهد خوا هیم بود ومن هم به نوبه خود تمام تلاشم رابرای ادامه این روند بکار خواهم بست.
قولی هم به هواداران میدهید؟
بله در همینجا به تما شاگران خونگرم وپر شورمان قول می دهم درهر بازی یک گل برایشان به ثمر بر سانم واز نظرتیمی نیزبازتاکید می کنم اگر حمایت تما شا گران به همین نحوباشد تا پایان فصل همه امتیازات کامل بازیهای خانگی بدون شک مال ما خواهد بود.
روزشنبه درتهران میهمان استیل اذینی هستید که بر خلاف پیش بینی های اول فصل خیلی زود وارد حاشیه شد ارزیابی تان چیست ؟
استیل اذین با داشتن مهره های با تجربه برای هر تیمی می تواند دردسر ساز شود ونباید ما تمر کزمان را روی مسائل حاشیه ای انها قرار دهیم بلکه با تمر کز روی نقاط مثبت خود وداشته ها یمان برای ارائه یک بازی خوب وتما شاگر پسند وارد میدان شویم .
درپایان اگر مطلب خاصی دارید بفر مائید ؟
من همیشه شرمنده تماشاگران بوده وهستم خصو صا دیشب مرا مورد لطف قرار دادند که امید وارم با کسب 3 امتیازبازی با استیل اذین انها شاد کنیم .