08-25-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كريمي برگشت؛ رو سياهي ماند براي زغال!
عصر ايران ورزشي- كريمي بخشيده شد و از طرف مالك باشگاه هم بخشيده شد، اين يعني اينكه آن اشخاصي كه دوست داشتند چهره كريمي را در نزد مردم مخدوش كنند و خودشان را با حرف هاي رياكارانه مطرح كنند، شكست خوردند و ناكام شدند.
آري، از همان اول هم مشخص بود كه بحث روزه خواري بهانه اي بود براي يك تسويه حساب شخصي و هدايتي خوب اين نكته را تشخيص داد و اجازه نداد كه تيمش از داشتن بازيكني مثل جادوگر محروم شود.
مديريت ناكارآمد در فوتبال يعني اينكه مدير از روي احساسات شخصي براي يك مجموعه تصميم بگيرد و مدير نابلد كسي است كه براينيل به خواسته هاي نامعقول خود پاي ارزش ها و اعتقادات را وسط بكشد.
در اين ميان زمان همه چيز را مشخص مي كند و نشان مي دهد كه حق با چه كسي بوده است.
در موضوع علي كريمي ظاهراً حق با كريمي بوده است و رو سياهي براي زغال مانده است، براي همان هايي كه دلسوز همه كس و همه چيز بودند.
کریمی در گفتگو با وب سایت شخصی اش گفت:«من به رای کمیته انظباطی باشگاه احترام می گذارم و در تمرین تیم حاضر می شوم تا برای بازی با تراکتورسازی آماده شوم.»
او این را می گوید و ادامه می دهد:«دراین مدت هم به احترام باشگاه وتمام عزیزانی که نسبت به من لطف داشتند سکوت کردم که جاداردازهمه آنهاتشکرکنم.از امروز هم تمام تلاشم را برایموفقیتتیمبه کارمیگیرم.»
همچنين مالک باشگاه استیل آذین گفت:« همه اعضای مجموعه استیل آذین بار دیگر دست به دست هم تلاش می کنند و برای رسیدن به موفقیت با هم یکدل می شوند.»
حسین هدایتی این حرف را پس از بخشیدن علی کریمی و در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استیل آذین زد.او ادامه می دهد:« اتفاقاتی که برای باشگاه استیل آذین افتاد در هفته های اخیر مناسب نبود وباعث شد تا به این تیم ضربه بخورد که ناراحت کننده بود.
من امیدوارم دیگر مشکلات حاشیه ای برای تیم ما پیش نیاید و با قدرت در رقابت های لیگ حضور پیدا کنیم.گذشته ها را فراموش خواهیم کرد وبار دیگر دست به دست یکدیگر استیل آذین را با تلاش مدیرعامل و اعضای هیات مدیره پرتلاش خودمان به روز های در خشانش می رسانیم.»
هدایتی ادامه داد :« استیل آذینی ها برای رسیدن به موفقیت در دوجام با هم یکدل خواهند شد تا نشان دهند که هنوز بهترین بازیکنان و بهترین مجموعه را در اختیار داریم.من از همه استیل آذینی ها می خواهم تا پرونده های گذشته را دیگر ورق نزنند وفقط به موفقیت در آینده فکر کنند چون معتقدم استیل اذین پتانسیل زیادی برای موفقیت دارد.»
حالا بايد ديد كه دلسوزان و جهادگران استيل آذيني چهره شان پس از بازگشت گناهكاري مثل كريمي چگونه مي شود و چه حالي پيدا مي كنند؟
منبع:عصر ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|