08-27-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مزدور لژیونر میشود؟
اعضای محترم اتحادیه فوتبال که در اسپانیا به سر میبرند اعلام کردهاند که موافقت مسئولان اسپانیا را برای برگزاری دیدار دوستانه با تیم ملی ایران جلب کردهاند! حالا اینکه وقتی فوتبال مملکت برای خود فدراسیون دارد، اتحادیه کجای پیاز است که مذاکره میکند بماند، اینکه بورکینافاسو و گوام هم حاضر نیستند با تیمهای اصلی خود دیدار دوستانه با ما داشته باشند هم بماند، فقط امیدوارم اسپانیاییها یادشان نیاید که تیم ما چندی پیش در سرزمینشان با گالیسیای جدایی طلب بازی کرد و آنها هم چقدر حرص خوردند!!
همچنین اعلام شده که مسئولان باشگاه اوساسونا ابراز امیدواری کردهاند بیایند ایران برای انجام چند بازی دوستانه! از آنجا که برخی اعضای تیم ما مزدوران ورزشی(رسانه ورزش) هم به همراه کاروان خالی از مدیران فوتبال اتحادیه در اسپانیا حضور دارند، لابیهای لازم انجام شده تا به دعوت باشگاه رئال مادرید به اسپانیا مشرف شویم و خدا را چه دیدید شاید ما هم لژیونر شدیم! رئالیها اعلام کردند به شدت از مسئولان اتحادیه دلخورند که چرا برای بازی با ایران یا حداقل یکی از تیمهای لیگ برتری با آنها صحبت نشده است. پرس با حسرت از اینکه شفق قرار بوده به دفترش برود ولی نرفت گفت:"حیف شد، فرصت خوبی بود تا برای بازی در تبریز با مدیرعامل تراکتورسازی مذاکره کنیم." این در حالی است که همه میدانند هدف او از مذاکره با شفق، انتخاب کمالوند برای جانشینی پیگرینی است!
به امید سفر اعضای اتحادیه به برزیل و آرژانتین!
منبع
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|