نمایش پست تنها
قدیمی 08-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پرسپولیس؛ 7 سال بدون برد در اهواز

آخرین باری که پرسپولیس در ورزشگاه تختی اهواز طعم پیروزی را چشید به تیرماه 82 برمی گردد که فولاد را 2- صفر شکست داد.

سایت گل- تیم پرسپولیس فردا شب در حالی در اهواز به مصاف فولاد می رود که در سال های اخیر در اهواز توفیق چندانی نداشته است و اخرین برد سرخپوشان در اهواز به تیرماه 1382 برمی گردد که فولاد را در هفته اخر لیگ دوم در اهواز 2- صفر بردند. پس از ان پرسپولیس طی 11 بازی اخیر با تیمهای اهوازی در اهواز موفق به پیروزی نشده است. پرسپولیس از فصل 82 تاکنون 5 بار با فولاد در اهواز بازی کرده است که 3 باخت و دو تساوی حاصل کار بوده است. این تیم در 6 بازی لیگ برتر با استقلال اهواز نیز 4 باخت و دو تساوی کسب کرد و بدین ترتیب در 11 بازی اخیر لیگ برتر در اهواز، پرسپولیس موفق به پیروزی بر تیمهای اهوازی نشده است. البته این تیم ها در فصل 84 در اهواز میزبان پرسپولیس نبودند که با احتساب این دو بازی می توان گفت در 13 بازی اخیر لیگ برتری به میزبانی تیمهای اهوازی، پرسپولیس طعم برد را نچشیده است.

دایی- جلالی؛ 2- صفر به نفع دایی

دایی در دو باری که مقابل جلالی در لیگ برتر قرار گرفته دو برد بدست اورده است.

سایت گل- علی دایی و مجید جلالی در حالی برای سومین بار در لیگ برتر مقابل هم قرار می گیرند که دایی سابقه دو پیروزی مقابل جلالی را در کارنامه دارد. دایی در تیم صبا مدتی شاگرد جلالی بود و با او موفق به قهرمانی در جام حذفی و سوپرجام نیز شد. در فصل 86 لیگ برتر دایی با سایپا در اهواز موفق به شکست تیم استقلال اهواز با نتیجه 2-1 شد که مربی استقلال اهواز مجید جلالی بود. دومین رویارویی این دو مربی در فصل گذشته بود که دایی با پرسپولیس در آزادی موفق به شکست فولاد با مجید جلالی شد.

دوئل سیزدهم جلالی با پرسپولیس

بهترین نتیجه جلالی مقابل پرسپولیس در لیگ برتر برد 4-1 با استقلال اهواز در فصل 86 بود که این نتیجه اتفاقا در ورزشگاه تختی اهواز رقم خورد

سایت گل- مجید جلالی سرمربی تیم فولاد برای سیزدهمین بار در دوران مربیگری خود در لیگ مقابل پرسپولیس قرار می گیرد.البته جلالی با تیم وحدت در جام باشگاههای تهران سابقه رویارویی با پرسپولیس را دارد. جلالی اولین بار با تیم پیام مشهد در لیگ 75 مقابل پرسپولیس قرار گرفت و با این تیم یک باخت و یک تساوی بدست اورد. وی با تیم پاس 2 برد، یک باخت و یک تساوی از پرسپولیس گرفت و با استقلال اهواز نیز 4-1 پرسپولیس را برد. جلالی با تیم قندی یزد 2- صفر به سرخپوشان باخت و در 4 بازی با فولاد نیز یک برد، 2 باخت و یک تساوی کسب کرده است. در مجموع 12 بازی گذشته، 4 برد و 3 تساوی و 5 باخت حاصل رویارویی جلالی با پرسپولیس بوده است.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید