08-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شب تلخ حيدري: شايد ديگر به استقلال برنگردم
من اصلا فكر نميكردم كه چنين جويي در ورزشگاه شكل بگيرد اما آن كساني كه در ابتداي فصل تماشاگران را عليه من تحريك كردند و اين هفته هم به كارشان ادامه دادند به نتيجه رسيدند و البته تماشاچيهاي استقلال هم كم نگذاشتند
سايت گل ـ بازي آشفته و ناراحت خسرو حيدري در طول بازي نشان از فشار سنگيني داشت كه روي دوش مدافع سابق استقلال بود. خسرو كه در پست هافبك راست جدال شديدي با مهدي اميرآبادي داشت در طول بازي پرتلاش بود و گل هاشم بيكزاده نيز پس از رفت و برگشت روي پاس او به دست آمد.
او همچنين يكبار با يك شوت زيبا دروازه استقلال را تهديد كرد كه محمدي آن ضربه را با مشت به زمين بازگرداند.
حيدري در تمام بازي هرگاه كه صاحب توپ شد با هو و جنجال طرفداران سابقش مواجه شد. چيزي كه دلخوري شديد اين بازيكن را به همراه آورد. حيدري در اينباره به سايت گل ميگويد:«من اصلا فكر نميكردم كه چنين جويي در ورزشگاه شكل بگيرد اما آن كساني كه در ابتداي فصل تماشاگران را عليه من تحريك كردند و اين هفته هم به كارشان ادامه دادند به نتيجه رسيدند و البته تماشاچيهاي استقلال هم كم نگذاشتند.»
خسرو كه در تمام بازي شعار بيغيرت و پولكي را تحمل كرده بود آنقدر از استقلاليها ناراحت است كه حتي آنها را به نوعي هم تهديد كرد و گفت:«قبل از اين هميشه فكر ميكردم كه دوباره به استقلال برميگردم اما با اين برخورد و با اين رفتار غيرورزشي در اين تفكر تجديد نظر خواهم كرد.»
اين مدافع استقلال حرفهاي خود را اينطور تمام ميكند كه در فوتبال حرفهاي هر اتفاقي رخ ميدهد اما مردم و طرفداران واقعي فوتبال حتما واقعيتها خواهند فهميد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|