08-28-2010
|
 |
کاربر عادی
|
|
سپاسها: : 0
0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عنایت:توپ سپاهان گل نبود
ایلنا: تيم هاي استقلال و سپاهان ديروز به داوري اعتراض زيادي داشتند.با اين حال مسعود عنايت،رييس كميته داوران معتقد است كه سعيد مظفري زاده،داور اين بازي قضاوت قابل قبولي داشته است.
به گزارش ايلنا به نقل از سايت فدراسيون فوتبال،عنايت در اين باره گفت: « در لحظاتی بازی به سمت متشنج شدن پیش می رفت که مظفری زاده به خوبی بازی را کنترل کردو در 98 دقیقه ای که بازی را سوت زد ،به موقع و با آرامش اخطار داد و باعث شده بود بازیکنان به داور احترام بگذارند. تماس چشمی خوبی با کمک هایش داشت و در کل بازی را به خوبی کنترل کرد.»
او همچنين در باره صحنه اي كه سپاهاني ها معتقد بودند توپ از خط دروازه رد شده گفت: «32 دوربين بازي هاي سطح اول دنيا را فيلمبرداري مي كند و دو دوربین از این 32 دوربین ،روی خط دروازه ها قرار می گیرد تا در چنین مواقعی تصمیم داور و کمکش ارزیابی شود.در رقابتهای ما که چنین امکانی وجود ندارد.اما آنچه که از تصاویر تلویزیونی و تکرار صحنه های آهسته مشخص بود همه توپ از خط رد نشده بود و طبق قانون حتی اگر یک میلیمتر از توپ از خط 10 تا 12 سانتی متری دروازه رد نشده باشد ،توپ گل محسوب نمی شود.»
عنايت بارديگر به تصميم اي اف سي كه از داوران وسط ايراني در جام ملت ها استفاده نكرد،اعتراض كرد: «من از کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا سوال می کنم آیا داوران و کمک داوران عمانی،سنگاپوری و سوری می توانند چنین بازی هایی را سوت بزنند؟آیا حق مظفری زاده نبود که در رقابتهای جام ملتهای آسیا سوت بزند؟بسیاری از کارشناسان داوری در آسیا از عدم انتخاب مظفری زاده متعجب شدند ،در حالی که او و کمک هایش دیشب در یک دیدار حساس و 80 هزار نفری ،نمره بالایی گرفت.»
ناظر داوری بازی استقلال و سپاهان / توپ بنگر وارد دروازه نشد
درحالی که امیر قلعهنویی سرمربی تیم فوتبال فولاد سپاهان اصفهان پس از شکست این تیم برابر استقلال تهران به صحنه مشکوک ضربه سر "محسن بنگر" که مدافعان استقلال از روی خط برگرداند اعتراض داشت و معتقد بود که داوران یک گل این تیم را نگرفتند، داور این دیدار گفت: عملکرد تیم داوری مطلوب بود.
سعید مظفریزاده در جمع خبرنگاران گفت: قضاوت در مورد آن صحنه را به کارشناسان میسپارم و آنها باید بررسی کنند، اما در مجموع از عملکرد تیم داوری راضی هستم. داوری خوبی به نمایش گذاشتم. همکاران من هم در این قضاوت عملکرد مطلوبی ارائه کردند.
در همین رابطه "سلیمانی" ناظر این دیدار نیز گفت: تصمیم داور و کمک داور در آن صحنه مشکوک کاملا درست بود. کمک داور دقیقا روی خط کرنر ایستاده بود و در زاویهای قرار داشت که میتوانست به خوبی درست یا مردود بودن گل را تشخیص دهد.
وی افزود: تصمیم کمک داور در آن صحنه و اعلام کردن ادامه بازی کاملا درست بود. عملکرد داوری در این دیدار از نظر من خوب بود.
مظفری :شک ندارم گل نبود
اول صحنهاي كه سپاهانيها روي گل بودن آن اعتراض داشتند بايد بگويم كمك من دقيقا روي خط ايستاده بود و او بهترين كسي است كه ميتواند در اين زمين اظهارنظر كند. فيلمي هم كه من ديدم درستي نظر او را براي اثبات كرد. در صحنه گل استقلال هم يك شاهكار كمكداوري رقم خورد و كمك من با اعلام كردن گل كار بسيار مهمي انجام داد چون توپ پس برخورد با پاي مدافع سپاهان مقابل پاي آرش برهاني افتاده بود.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|