نمایش پست تنها
قدیمی 08-28-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb مجیدی: این کار معنای خاصی دارد/ هاشمیان: باز هم از او تست می‌گیریم

به گزارش شبکه ایران، فرهاد مجیدی پس از اتمام این بازی در جمع خبرنگارا حاضر شد و به آنها گفت:« در همه دنیا عرف این است که برای تست گرفتن بین بازیکنان در حضور پزشک تیم قرعه‌کشی می‌کنند و بعد از دو نفر تست می‌گیرند من مشکلی برای تست دادن ندادم اما این عجیب است که از فدراسیون زنگ می‌زنند و می‌گویند از مجیدی تست بشود. »

مجیدی که بسیار عصبی بود درباره تیم ملی حرف خاصی نزد و تنها گفت:«تیم ملی برای من بسیار عزیز است.» خبرنگاران عقیده داشتند که بین دعوت نشدن او به تیم ملی و این تست‌های مکرر ارتباطی هست اما مجیدی به این گمانه پاسخ روشنی نداد.

هاشمیان: هر وقت بخواهیم آزمایش می‌گیریم
اما احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در واکنش به اظهارات کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت:« اگر قرار باشد یک‌بار از یک بازیکن نمونه‌گیری شود و دیگر این کار صورت نگیرد این چه مبارزه با دوپینگی خواهد بود.»

احمد هاشمیان، در تشریح انتخاب ورزشکاران برای گرفتن نمونه به ایسنا گفت:«ابتدا تیم‌ها عموما به صورت تصادفی و بعضا به صورت هدفمند انتخاب می‌شوند. سپس به شیوه تصادفی از هر تیم و با حضور نمایندگان آنها 4 شماره انتخاب می‌شود که به صورت شماره‌های یک، دو، سه و چهار شماره‌گذاری می‌شوند. شماره‌های یک و دو اصلی هستند و شماره‌های سه و چهار رزوی.»

وی ادامه داد:« زمانی که به هردلیلی - به تشخیص افسر کنترل دوپینگ - بازیکن به خاطر آسیب‌دیدگی و با توجه به شدت آسیب دیدگی ناگزیر به اعزام به بیمارستان باشد، عدد سه جایگزین عدد یک و عدد چهار جایگزین عدد 2 می‌شود. تشخیص این‌کار تنها به عهده افسر مبارزه با دوپینگ است. »

رییس کمیته‌ پزشکی فدراسیون فوتبال همچنین تاکید کرد:« افسر کنترل در زمان مسابقه شاهد بازی بوده و در صورت لزوم بازیکن به صورت هدفمند انتخاب می‌شود. نحوه نمونه گیری از بازیکنی که هدفمند انتخاب شده مانند نمونه‌گیری از بازیکنانی است که تصادفی انتخاب شده ‌اند.»

وی درباره علت تکرار نمونه گیری از بعضی از بازیکنان تصریح کرد:« پرسیدن درباره علت تکرار نمونه‌گیری حرف عجیبی است. اگر قرار باشد از یک بازیکن یک‌بار نمونه گیری شود و دیگر این اتفاق نیفتد پس این چه مبارزه با دوپینگی است؟ با همه بازیکنان در تمام مسابقات، تمرینات و محل اردو باید منتظر نمونه دادن باشند و هیچ علتی نباید باعث شود که بازیکن خود را از نمونه دادن مصون بداند. »

هاشمیان در پایان گفت:« از ابتدای فصل تاکنون نزدیک به 30 تست دوپینگ نمونه از ورزشکاران مرتبط با فدراسیون فوتبال اخذ شده است.»

فتح الله زاده: مجیدی حق دارد ناراحت شود
در شرایطی که این ماجرا خیلی جدی و شفاف از سوی فرهاد مجیدی مطرح شد و رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال به آن پاسخ داد علی فتح الله زاده خویی هم درباره این مساله به فارس گفت:«فرهاد مجیدی در این زمینه حق دارد. سال گذشته بیشتر از 5 بار از این بازیکن تست گرفته‌اند. او مثل قالی کرمان می‌ماند. به او گفتم وقتی اینطور می‌دوی، همه را به شک می‌اندازی. دیشب فقط مانده بود تیر دروازه را هم دریبل کند.

وی در ادامه توضیح داد:«بعضی‌ها یارای مقابله با فرهاد مجیدی را در زمین مسابقه ندارند و می‌خواهند در بیرون با او مقابله کنند. او بازیکن ارزشمندی است. اگر می‌خواهند، می‌توانند 100 هزار بار از او آزمایش بگیرند. فرهاد مجیدی سالم زندگی می‌کند و عده‌ای به وی حسادت می‌کنند. او بیدی نیست که با این بادها بلرزد. اصلا خودم پیشنهاد می‌دهم برای هر بازی، آزمایش دوپینگ اختصاصی از مجیدی بگیرند. »

منبع: شبکه ایران
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید